"Olivér nélkül nyugodtabb lesz a villa"

2011.02.14. 16:13 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

A Való Világ 4 legutóbbi kiesője, Olivér remek figura volt a valóságshow szempontjából, mert mindig történt körülötte valami, ami adásba kerülhetett. Volt lakótársai közül azonban többen nem szerették: más volt vele lakni, mint szervezkedéseit és csínytevéseit figyelni a képernyőn keresztül. Zsófi szerint biztosan békésebb hangulat lesz a villában.

A szombati párbajon kiesett Olivér nagy stratégaként, szervezkedőként maradt meg a tévézők emlékezetében annak ellenére, hogy második párbajára elszámította magát, és nem kalkulálta be, hogy Bécinek komoly rajongótábora van a tinédzser lányok közt - és ők szavazni is hajlandóak voltak. Miközben a műsor szerkesztőinek - a megosztó személyiségnek számító, kavarásra hajlamos Olivér távozta után - eztán nehezebb lesz összeállítani pörgős összefoglalókat, néhány volt lakótársa fellélegezhet odabenn, és néhány kiesett játékos sem bánkódik.

Zsófi az [origo]-nak elmondta, hogy erre számított, ő végig Bécinek szurkolt, és el is ment élőben megnézni a párbajt. "Nem lepődtem meg az eredményen, az arány is reális volt. Béci jól tudott válaszolni a támadásokra, Olivér pedig, aki nagyon megosztó személyiség, azt nem vette számításba, hogy aki őt nem szereti, az is Bécire szavazott. Most, hogy Olivér nincs, kicsit nyugodtabb lesz a ház. Ha én még benn lennék, akkor nekem jobb lenne nélküle, de Szandikának vagy Alekosznak biztosan nagyon fog hiányozni" - elemezte a helyzetet.

Zsófi szerint a következő kiválasztáson, szombaton, Gombi vagy Éva kapja majd a kendőt. Ha utóbbi lesz a kiválasztott, akkor Anikót vagy Gigit viszi ki, Gombi pedig Jerzyt vagy Alekoszt választaná, véli a volt lakótárs. "Béci pedig a végső hármasban benne lesz, ez ezer százalék. Én neki drukkolok" - tette hozzá.

Mit szólsz hozzá?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr112660798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV4 2011.02.16. 08:34:02

Már most bebizonyosodott hogy a cím nem állja meg a helyét.
De ha így is lenne akkor is tennének a szerkesztők azért, hogy legyen konfliktus, legyen miből műsort készíteni.

És ha nem haragszol meg, témába vágó link: valovilag4bakik.blog.hu/

www.hirbase.blog.hu 2011.02.16. 15:17:58

@VV4: Köszönöm a linket, érdekes videók...

süti beállítások módosítása