VV Lacit harmincan akarják megverni!

2011.02.13. 16:53 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Mielőtt bement a villába, komoly fogadalmat tett magának és barátainak Laci. Ahhoz, hogy betarthassa, márciusban el kell hagynia a villát.

Dr. Lázár László roppant nehéz döntés előtt áll. A ValóVilág terminátorát ugyanis rendkívül fontos esemény várja a villán kívül egy hónap múlva. Laci ennek tudatában vonult be a valóságshow aranykalitkájába, így a kérdés már csak az, mi fontosabb neki, az esetleges nyeremény, vagy a karrierje?

Lacinak hamarosan egy nagy csapat verekedővel kell megküzdenie
Fotó: RTL

 

– Lacinak március 18-án lesz az ötödik jiu-jitsu danvizsgája Belgiumban. Ezt tudta, és úgy költözött a villába, hogy mindennap edzeni fog, majd a megfelelő időben megkéri a műsor szerkesztőit, hogy engedjék ki a vizsga napjaira. Azonban odabenn nincs megfelelő edzőpartnere, így nagyon kéne, hogy valakit beengedjenek hozzá. Most, hogy már egy teljes tanári kar is ki-be járt, igazán engedékenyebbek lehetnének a szerkesztők Lacival is – mondta el a barát és sporttárs, Dudok Károly.

A Bors megtalálta azt, aki a tervek szerint a villadoki edzőpartnere lett volna. Göbl Csaba márciusban maga is danvizsgát fog tenni Belgiumban.

– Lacinak még minden esélye megvan a sikeres vizsgára, és szerintem az RTL Klub is kiengedné erre a pár napra, természetesen a ValóVilág szabályainak szigorú betartásával. Laci rendkívül fegyelmezett ember, nem állna le pletykálni a külvilági eseményekről – kezdte Csaba. – De ez csak az egyik dolog. Laci most orvosi kezelés alatt áll a porckorongsérve miatt. Kürülbelül egy hét múlva már tünetmentes lesz, és ez kéthárom hónapig így is marad, tehát az egészségi állapota nem lehet akadály. Ám a legfontosabb most az, hogy heti két-három alkalommal bemehessek a villába edzeni vele, mert szüksége van profi partnerre, nem állhat le kesztyűzni egy Alekosszal, aki még azt sem tudja, melyik a keze és melyik a lába – közölte a jó barát, aki azt is elmondta, mi vár Lacira Belgiumban. – Öt-hat órás vizsgáról van szó. Először meg kell felelni egy pszichológiai teszten, majd a jiu-jitsu filozófiában és a keleti orvoslásban szerzett jártasságunkról kell bizonyságot adni. A technikai részben több száz formagyakorlatot mutatnak be: ütéseket, rúgásokat, fojtásokat, leszorításokat, dobásokat, eszköz elleni védekezést. Ez után saját fejlesztésű technikákat kell bemutatni és elmagyarázni, majd következnek az ideg- és töréstechnikák.

A legnehezebb rész azonban csak ekkor következik, a küzdelem, amelyen a felkészületlen harcos biztosan elvérzik.
– Negyvenöt perc pihenés nélküli közelharc harminc jól képzett harcossal, akik másfél percenként váltják egymást – sorolta Csaba. – Lacinak ehhez néhány kilót le kéne adnia, ami nem lenne gond, ha rákapcsolna az edzésekre.

A megoldáson a Való Világ készítői is törik a fejüket.
– Lacival már tárgyaltunk ezekről a kérdésekről, de jelenleg vacillál az egészségi állapota, illetve a villában való edzési körülmények miatt. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné, megvizsgáljuk, mit tehetünk az ügyben – nyilatkozta a Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtósa.

Mit szólsz hozzá?

 

borsonline



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr922658375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása