VV4: Enikőt beteggé tette a show!

2011.02.12. 15:37 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás
Budapest - Legalább akkora izgalommal készülnek a ma esti megmérettetésre a Párbajozók barátnői, mint a két ellenfél, Béci (25) és Olivér (32).
 

Igaz Enikőt, nem feltétlenül az öröm hajtja, sőt, az utóbbi egy hét történései láthatóan nagyon megviselték a fiatal lányt. Olivér kedvese ugyanis iszonyúan lefogyott, senkinek nem hajlandó felvenni a telefont, információink szerint pedig már a műsort sem nézi. Ami érthető is, hiszen Olivér alaposan a lelkébe gázolt, amikor közölte: egyszerűen megőrül Anikóért.

Béci kedvese, Adrienn viszont alig várja, hogy láthassa szerelmét, neki ugyanis  - Enikővel szemben - eddig egyszer sem adatott meg az a lehetőség, hogy találkozhasson párjával. Enikővel viszont, sorstársak lévén, nagyon összebarátkoztak. Szinte naponta megbeszélték telefonon, hogy mi történt a Villában, amióta azonban Olivér összemelegedett Anikóval, Enikőt mintha a föld nyelte volna el.

Enikő könnyek között. Nem csoda, ha csalfa a párja...

 

 - Kedves lányt ismertem meg benne, de az utóbbi egy hétben már fel sem veszi a telefont. Meg is értem, abban a helyzetben, amit ő átélhetett az összefoglalókat nézve, én órákig bőgtem volna. Igaz, Enikő többször mesélt nekem arról, hogy Olivér az életben is pont ugyanilyen, rettentően fontos számára, hogy mindig a középpontban legyen - mondta a Blikknek Adrienn, Béci barátnője.

Miután Enikő valóban nem válaszolt a telefonhívásokra, a Blikk felkereste a Olivérrel közös otthonukban a lányt. A névtáblán érdekes módon Simorné Juhász Enikő áll, igaz a szerelmesek még nem házasok. És elképzelhető, hogy Olivér való világos szereplései után már soha nem is lesznek azok, annak ellenére, hogy a Villa vagánya ország világ előtt megígérte, megkéri szerelme kezét. Enikő viszont egyáltalán nem úgy fest, mint aki igent is akar mondani.

Béci, a másik párbajhős barátnője, Adrienn nincs olyan nehéz helyzetben, mint Enikő

 

- Ott leszek a szombati Párbajon, de ennél többet nem szeretnék nyilatkozni - mondta a Blikknek a lesoványodott Enikő, aki egy barátja társaságában érkezett haza, azt azoban saját maga is megerősítette: már egyáltalán nem nézi a műsort, számára nem érdekes többé.

Ez pedig sokat mondó kijelentés, hiszen kézenfekvő a kérdés: ha Olivér esetleg vesztesen kerül ki a Párbajból, folytatódik-e a kapcsolatuk...

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr612656076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KISCSILLAG 2011.02.13. 08:12:04

Aljas volt az RTL, hogy miközben ott ül kint a közönségben az Olivér barátnője, Anikóval mondatták volna el a búcsúbeszédet. Tényleg elképesztő brutál, manipulatív módon szóltak bele ebbe a kapcsolatba, egyszerűen aljasok a műsorkészítők. Szörnyetegek. Tudták, hogy Olivér idegileg ki volt készülve a barátnője miatt. Többszörösen aljasok voltak, mert nagyon tudatosan kikészítették Olivért az utolsó 4 napban azzal ahogy a bizonytalanságban tartották a büntetéssel. Garantáltan nem fogom nézni a mai naptól a villát, fulladjon bele az RTL. Nem érdekel a végtelenül uncsi, beképzelt gejl testvérpár és a csókosaik.

süti beállítások módosítása