VV4: Béci hazaküldte Olivért!

2011.02.12. 22:21 www.hirbase.blog.hu | 3 hozzászólás

A ValóVilág 4 február 12-i párbaját Béci nyerte 61 százalékos aránnyal. A játékból Olivér távozott.

A ValóVilág 4 ötödik párbaját Béci nyerte, Olivérnek nyolcvan nap után kellett távoznia.
A szavazati arány már a műsor elején 63-37 volt, a korábbi véleményekkel ellentétben a verseny tehát egyáltalán nem volt szoros. Mindkét játékost négy-négy ember várta vissza a villába.

A párbaj alatt Béci végig felszabadult volt, Olivér viszont feszülten viselkedett, és állandóan megpróbált kommunikálni barátnőjével - ami miatt a műsorvezetők figyelmeztették is. Olivér már a párbaj előtt biztos volt benne, hogy nem ő nyer, de így sem búcsúzott el senkitől, a megszokottól eltérően nem ölelt meg senkit, amikor távozott.

Mit szólsz hozzá? Ki a kedvenced?

 

origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr162656860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KISCSILLAG 2011.02.12. 23:01:17

Aljas volt az RTL, hogy miközben ott ül kint a közönségben az Olivér barátnője, Anikóval mondatták volna el a búcsúbeszédet. Egyszerűen aljasok a műsorkészítők. Szörnyetegek. Miközben tudjál Olivér idegileg ki volt készülve a barátnője miatt. Többszörösen aljasok voltak, mert direkt, nagyon tudatosan kikészítették Olivért az elmúlt 4 napban, ahogy a bizonytalanságban tartották. Garantáltan nem fogom nézni a mai naptól a villát, fulladjon bele az RTL. Nem érdekel a végtelenül uncsi gejl testvérpár és a csókosaik.

KISCSILLAG 2011.02.14. 22:35:46

Béci úgy viselkedik mint egy maffiavezér, és a csókosai meg mint a maffialakájok, rémes társaság, ráadásul az RTL folyton ezt az uncsi érdektelen bandát mutatja mióta elment Oli. Követelem, hogy mutassák Szandikát, Évit, Alekoszt és Anikót. Nem lehet kibírni ezt a rémes homoksivatag bécit, gigikét és társait.

www.hirbase.blog.hu 2011.02.15. 16:27:18

Hát igazad van, valóban unalmasabb egy kicsit minden...

süti beállítások módosítása