VV4: Bécinél a zöld kendő!

2011.02.10. 16:30 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A szombati Párbaj a két vezérhím között fog eldőlni. Olivér vagy Béci lesz a nyerő?

A Kihívás eseményei

Olivér izgatottan fogadta a hírt, hogy máris elkezdődik a Kihívás, mert elvesztette az időérzékét a Villában. Balázs a riportszobában rákérdezett, mi a helyzet vele és Anikóval? A Vagány állítja, Enikő hisz benne, tudja, hogy hűséges marad hozzá, neki pedig csak szeretethiánya van, ezért fogadja Anikó barátságát.

Furcsa helyzet állt elő az előző Kiválasztáson, Olivérnek sikerült meggyőznie barátait, hogy tegyék rá a jelet, így ő lett a Kiválasztott. Balázs megkérdezte Alekosztól, tudja-e kit hív ki Olivér? Az Okostojás állította, hogy biztosan tudja, és azt is elárulta, hogy félti barátját a csatától. Gombi mélypontja is szóba került, végül a megzuhant Szépfiú csak kibökte, hogy inkább visszajönne a Villába, ha kiküldenék párbajozni.

Ezen a héten egy komoly konfliktus forrta ki magát, amikor Szandika féltékeny lett Anikóra, mert elvonta róla Olivér figyelmét. Olivér zavarba jött, amiért nyílt színen beszéltek Anikóval való kapcsolatáról, láthatóan idegessé vált és járkálni kezdett élő adás alatt a tévé előtt. Balázs azonban figyelmeztette, hogy ezek az események most nemcsak rájuk tartoznak, hanem a nézőkre is.

Miután mindenki elmondta, szerinte ki taktikázik jobban, Olivér vagy Béci, a Kiválasztott elmondta, miért éppen azt az embert választja ellenfélnek, akire a zöld kendőt teszi. És az nem más, mint Béci! Mivel ez a döntés senkit nem lepett meg, hiszen Olivér többször kimondta, kit fog kihívni, a Vagányra komoly büntetés vár. De hogy pontosan mi lesz a büntetés, azt még nem árulhatta el neki Balázs.

Ez történt az Összefoglalóban

A szülő-gyerek játéknak nemcsak szórakoztató oldala van, rég beforrt sebeket is feltép. Anikónak rémálmai voltak igazi apjáról, nyöszörgött és beszélt álmában, de Alekosz kicsit komolyabban vette a vigasztalás feladatát, mint kellett volna. Reggel Béci ágyba vitte a reggelit lányának, Szandikának, Éva viszont hamar lepattintotta a fiát, Jerzyt, mert öltözködni akart. Béci mintaapának bizonyult másban is, mesét olvasott Szandikának, aki olvadozott, hogy mennyire gondoskodó az apaszerepben. Anikó a riportszobában arra panaszkodott, hogy Alekosz túl szigorúan fogja őt.

Laci Gombi apukájának lett kinevezve, de azon túl, hogy a durcás fiú nem akart részt venni a játékban, még egy komoly dolog akadályozta abban, hogy ellássa a feladatát: kiújult gerincsérvétől alig bírt mozogni, újra kórházba került. Miután Laci a lakók együttes segítségével kiment a Villából, Gombi még mindig az érzéseivel küszködött. A Szépfiú teljesen passzív, beszélni sem akar, Béci próbált lelket önteni belé. Olivér is arról győzködte Gombit, hogy esélyes a győzelemre, mert nagyon szeretik a nézők, ezért ne adja fel. De a gödörből senki nem tudja kirángatni.

Laci távozása után Gombit örökbe fogadta Béci. Anikó is szerette volna, ha a testvére lesz a Szépfiú, de Alekosz azt mondta, nincs berendezkedve két gyerekre. Nem sokkal később megérkeztek Zsuzsi erotikus fotói a Villába, aminek furcsa módon a lányok örültek jobban. Alekosz állította, hogy neki nem tetszik, Béci pedig amiatt aggódott, hogy Gigi kedvet kap a meztelen képekhez, de azonnal meg is fenyegette, hogy „szétüti”, ha ilyet mer vállalni. Laci visszatért a kórházból.

Eljött a pillanat, amikor a szülőknek fel kell világosítaniuk a gyerekeket. A feladat legalább olyan kínos helyzetbe hozta a lakókat, mint az igazi szülőket szokta. Laci nem bírt a „kicsikkel”, könnyen zavarba ejtették őt, de Alekosz büszkén vállalta át a felvilágosító szerepét. Szandika és Anikó partner volt az elmondottak szemléltetésében. Olivér hivatalos hangnemben vette át a stafétát, de hamar viccesre váltott: „ha valaki odamegy hozzád egy lángossal, és az mondja, hogy az a kuki, ne hidd el!” Béci a korábban tapasztalt finom hangnemben beszélt a „bibéről és a porzóról”.

Olivér kikérdezte lakótársait arról, kit javasolnának neki Párbaj-ellenfélnek? Éva Bécit és Lacit javasolta, Gigi Gombit és Lacit, Gombi viszont meg akarta győzni arról, hogy őt vigye ki. De amikor Béci ült le vele szemben, nem teketóriázott, higgadtan közölte: vigye ki őt, mert tudni akarja, melyikük erősebb, vissza akar jönni, de nem tudja biztosan, mi lesz majd a Párbaj végkimenetele? Szandika Gigit vagy Lacit javasolta, de Bécit semmiképp nem akarja. Alekosz egyértelműen Bécit küldené ki a barátjával párbajozni. Amikor megérkezett Anikó, próbálta meggyőzni Olivért arról, hogy őt vigye ki, de a Vagány kinevette.

Ki a kedvenced?

 

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr372651918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása