VV4: Anikó őrjöngött, teljesen kikészült!-Videók!

2011.02.07. 16:22 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

Felmondta a lány idegrendszere a szolgálatot. A kiválasztáskor kapott két jel érzékenyen érintette, s levegőt kapkodva, krokodilkönnyekkel viharzott be a szobába.

Alekosz tanácsai

Az Ani és Oli közötti vonzalom egyre erősebbnek tűnik, amit a bezártság csak tovább fokoz. Ölelésre, intimitásra és szexre vágyik a villa vagány sráca. Hű barátja, Alekosz igyekszik maximálisan a fiú mellett állni, úgy véli, ideje lenne eldönteni, hogy Anikó vagy Enikő? "Szakmai tapasztalatai" szerint nem biztos, hogy érdemes feladni egy igazi dolgot egy felszínesért. Most vajon a saját malmára hajtja a vizet, vagy sem?

 

Boksz Éva és Alek között

 

Éva napok óta őrlődik a féltékenységtől, amit lelki társa, a görög csődör okozott benne azzal, hogy a rosszkislányt folyton glorifikálja. Viszont a feketeleves igazán akkor jött, amikor Ani megkapta ajándékát, amit osztályelsőségével érdemelt ki. Éva sárgult az irigységtől, és ha mindez nem lett volna elég, hódolója sem értette meg a törtető lány viselkedését, és ennek hangot is adott.

 


Összetört Anikó szíve

Gigi és Ani újra egymásra találtak, hisz egy ilyen nehéz szituációban elkél egy barát segítsége. A Rácz hugi szerint az érzelmeket nem lehet irányítani. Vannak, akik támogatják ezt a kapcsolatot, és vannak, akik legszívesebben megfojtanák a fekete gyöngyszemet egy kanál vízben. Majd egy váratlan fordulat, a falkavezér "szakított" Anikóval, miután "szívdöglesztőnek" szólította. Nagymamáink idejében ez még nem épp így történt. 21. századi pasik.

 

A szöszi és a görög vitája

Az érdi biztonsági őrnek ami a szívén, az a száján. Ez most is így történt. Elege van Dika nyavalygásából, az önsajnálatából, amit kiválasztáskor Szandi képébe vágott. A felpumpált szájú lány kiborult ezen, őrjöngött, kiabált, szíven szúrta Alek véleménye.

 

Anikó őrjöngött a kiválasztás után

Anikó óriási pofont kapott a Rácz testvérektől a kiválasztáskor. Nem értette, és fájt neki, hogy olyanok dobták rá a korongot, akikre ő sohasem tenné. Légszomjat és sírógörcsöt kapott. Az érzéstől órákig nem tudott szabadulni. Szerelme, Olivér vigasztalta a nyugi szobában, és látta el jó tanácsokkal.

 

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr892644672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riciruci · http://www.divatplaza.hu 2011.02.09. 06:34:30

Anikó mindenkibe szerelmes lesz egyszer! Béci, Olivér.....

süti beállítások módosítása