Durván kifütyülték az énekesnőt a tévesztése miatt!-Videó!

2011.02.07. 19:19 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Christina Aguilerát kérték fel, hogy énekelje el a hivatalos amerikai himnuszt a Superbowl döntőjén hétfő hajnalban. A közvetítést 140 millióan nézték világszerte. X-tina akármennyi is próbált helyesen énekelni elrontotta a dalszöveget. Ugye milyen ismerős ez a helyzet?

foto:profimedia.hu

 

Az énekesnő szerencsére a Superbowl finálén nem akadt meg a dallal, mint egykoron Király Linda a magyar himnusz éneklése közben, de sort tévesztett. Persz ezt azonnal észrevették a stadionban szurkolók és füttykoncerttel "jutalmazák" Christinát.

 

A Superbowl összecsapás nagy izgalmakkal folytatódott a cikis baki után. Fellépett még a Glee énekesnője Lea Michele is, aki az American Beauty című dalt adta elő egy kórussal.

 

A félidő szüneteiben a Black Eyed Peas adott látványos show-t a legismertebb számaikból, ám hangügyileg jócskán ráfér a csapatra még egy kis tuningolás. Fergie eröltetetten próbált túlénekelni mindenkit, a többi fiún pedig csak az autotune segített. Melléjük szegődött Usher is, aki végigtákikázta a dalt és csak a tánccal tudott érvényesülni.

 

Mit szólsz a bakihoz?

 

Hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr672645060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása