Orvost hívtak Fábryhoz!

2011.02.03. 19:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Budapest – Orvost kellett hívni Fábry Sándorhoz (57) a szerdai Esti Showder felvételén, a nagydumás showman ugyanis egy óvatlan pillanatnak köszönhetően csúnyán megégette magát.A dizájn center vendége ugyanis a jégszobrász M. Tóth Zsolt volt, akivel hatalmas jégtömböknek estek neki láncfűrésszel és vésőkkel, a showmannak azonban mégsem ezekkel a veszélyes eszközökkel gyűlt meg a baja, hanem a száraz jéggel.

Fábry a nagy munka közepette ugyanis egy óvatlan pillanatban puszta kézzel fogta meg a közel mínusz 80 fokos szárazjeget, ami csúnya égési sérüléseket okozott a nagydumás showmannek, így nem csoda, hogy hangos jajgatás közepette hajította el a stúdióban. A stáb tagjai azonnal orvosért kiáltottak, miközben Fábry próbálta hősiesen viselni „hadi sérüléseit". A segítség hamar meg is érkezett, így gyorsan ellátták a showmant , akinek becsületére legyen mondva, fájdalmai ellenére is profi módon folytatta a show-t.

Információink szerint Fábry kezét a felvétel után újra leápolták, és be is kötözték, hiszen erős fájdalmai voltak, és minden bizonnyal csúnyán ki fog sebesedni az égett tenyere.

- Nagyon sajnáljuk, hogy ez történt vele a forgatás alatt, reméljük, hogy a 250. születésnapi Esti Showder felvételére már begyógyulnak a sebei és újra egészségesen állhat a színpadra - nyilatkozta  Kovács Kristóf, a műsor producere.

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr482636641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása