Szandikát hazaküldik a ValóVilágból?

2011.02.02. 16:14 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Való Világ szerkesztői levelet küldtek a szőke szilikoncicának - előfordulhat, hogy a lány hamarosan a kinti való világban találja magát?

A húsz éves lány mostanában egészen megváltozott: semmiféle megmozdulásban nem akar részt venni, és minden, a villa szerkesztői által adott utasítást személyes sértésként él meg. Ez azonban súlyos büntetést vonhat maga után, mert a villa szabályzata szerint a játékosok kötelesek részt venni a feladatokban. Könnyen lehet, hogy ezzel a viselkedéssel a plasztikcica eléri, hogy kizárják a műsorból.

Szandika a viselkedésével a villalakóknál is lassan kihúzza a gyufát. Gigi elsőként akadt ki a szőkeségre, és tudatosan meg is szegett néhány szabályt,  mert megunta, hogy a renitensek csak ritkán kapnak büntetést.

Éva sem tudja már sokáig elviselni a lányt: ,,Elegem van belőle, menjen haza, ha nem vesz részt a csapatjátékokban! Rendszeresen kivonja magát mindenből!" - fakadt ki a Villa Törtetője. Végül a villa szerkesztői figyelmeztető levelet küldtek Szandikának, amelyben közölték a lánnyal, hogy kötelező részt vennie a feladatokban.

Szandika szállásadója aggódik, hogy a lány netán nem szedi össze magát: ,,Én  is  észrevettem,  hogy  valami nem stimmel vele. Nem szabadna feladnia, hiszen most kezdődik csak igazán a játék." - vallotta Sándor a Blikknek.

 


szólj hozzá: Villapszichológia

 

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr42633733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása