Érkezik az első, szemüvegnélküli 3D okostelefon!

2011.02.02. 18:40 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Az LG megerősítette, hogy a február 14-én rendezendő Mobile World Congress keretében hivatalosan lerántja a leplet arról a készülékéről, amit a világ első 3D-s okostelefonjaként emleget. Az LG Optimus 3D szemüveg nélkül évezhető 3D megjelenítéssel, valamint kétlencsés kamerával rendelkezik, amivel 3D-s videókat is rögzíthetünk.

Az LG Optimus 3D teljesítményét tekintve szintén az okostelefonok elitjébe fog tartozni, mivel kétmagos processzorral és többcsatornás memóriával rendelkezik a hírek szerint. Az új Optimus HDMI kimenetet is kap és támogatja a DLNA-t, ezen kívül nem csak hátrafelé néző, hanem első oldalra szerelt kamerával is felszerelték.

 
A 3D megjelenítés az okostelefon piacon nem igazán tartozik a felhasználók által nagyon sürgetett innovációk közé, így ha az LG el akarja érni, hogy lekerüljenek a boltok polcairól a vásárlók zsebébe a készülékek, akkor más paraméterekkel is vonzóvá kell tenni az új modelljét. Az Optimus 3D akkumulátorának élettartama egy kérdéses pont lehet és magában hordozza a bukás lehetőségét is, mint ahogy más 3D készülékeknél is előfordult már.

Nem valószínű, hogy a kétmagos processzor jelenti majd a megoldást ezen a téren, mindenesetre a hivatalos teszteredmények után már többet láthatunk.
 
Mit szólsz hozzá?
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr572634098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása