Mónika visszatérést tervez!

2011.01.30. 15:32 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

BUDAPEST — Nem mondhatom el, pontosan mit tervezek, mert ha mégsem jönne össze, akkor azt a fejemre olvasnák. Elég időt töltöttem a médiában, hogy ne sétáljak bele ebbe a csapdába – bizonyítja a műsort utoljára októberben vezető Erdélyi Mónika (38), hogy ismeri a szakmát.

– Nem gond, hogy hónapok óta nem vagyok képernyőn, annál is inkább, mert sosem csak a tévézésből éltem. Jól érzem magam ebben a helyzetben, de azt vallom, nem az a kudarc, ha valami nem jön össze, hanem az, ha nem próbáljuk meg újra – oszt meg velünk egy életbölcsességet a tíz éven át futó Mónika-show névadó házigazdája.

– Gyakran leszólítanak az utcán, és kérdezgetik, készülök-e valamire. Ez persze jólesik, de csak annyit szoktam mondani: majd meglátjuk. Természetesen tudom, nem lehet sokáig várni. Még idén akcióba kell lépnem – mondja Mónika, aki egy érdekes jelenségre is felfi gyelt.

– Immár az internetes portálokon is szeretettel gondolnak rám. A gúnyolódók már nem találnak rajtam fogást, és remélem, nem is fognak. Képes vagyok bármikor a nulláról kezdeni, és ez a jellemvonás összezavarja azokat, akik nem hisznek magukban. Arról is megkérdezzük, miket szokott nézni a tévében, hátha ebből lehet a jövőbeni terveire következtetni.

– A reggeli műsorokon és a híradókon kívül csak könnyed, vidám programokat nézek, leginkább főzős-sütős műsorokat – árulja el Mónika, nekünk meg eszünkbe jut, hogy kézenfekvő lenne, ha főzőcskével térne vissza. A Vacsoracsatában jól szerepelt, arról nem is beszélve, hogy főállású anyuka és háziaszszony.

– Mozgalmasak a napjaim, nem panaszkodhatom – tér ki találgatásaink elől Erdélyi Mónika. – Reggel elviszem a lányaimat oviba, és iskolába, és amíg nem megyek értük, az ügyeimet intézem. Azt is, amiről még nem akarok konkrétumot mondani. Rendben, megértettük, de ha mégis főzőcske lenne belőle, volna egy címötletünk: Erdélyi ízek.

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr902625430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása