Friss! Alekosz óriás fölénnyel nyert!

2011.01.29. 22:09 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A ValóVilág 4 negyedik párbajának a győztese Alekosz lett.

A tegnapi összefoglalóban láthattuk Szandi, Éva, Anikó és Jerzy lovas kalandjait, most pedig azt is megnézhették, hogyan érezték magukat a többiek a gokartozáson. A pálya ördöge Alekosz lett, amit Béci nem akart elfogadni, mert szerinte ő jobb kört ment. A visszatérő Villalakókat a többiek egy Boniem paródiával várták.

A csütörtök esti összefoglalóban az online szavazásunkon az internetezők úgy döntöttek, hogy a két párbajozó, Zsófi és Alekosz töltse együtt az éjszakát. Alekosz nem zárkózott el a feladottól, de Zsófi hallani sem akart az együttalvásról. Ezért az egész társaság büntetést kapott, nem használhatták a tűzhelyet. Lászlóékkal ellentétben Olivér egy cseppet sem borult ki a büntetésen, ő inkább egy fergeteges bulit rendezett, ahol az alvó Alekosz nyeremény pezsgőjét is elfogyasztották. Mikor a Villa Okostojása felébredt és észrevette, hogy nincs meg a nyeremény itala eléggé kiborult.

Alekoszon kívül Jerzy és Gigi is kiakadt Olivérre. Jerzy zokon vette, hogy a Vagány fiú rá és Bécire akarta kenni a pezsgő kibontását, Gigi pedig, hogy az ő italát is meg akarták inni. Alekosz bánatát Gigivel és Bécivel osztotta meg, mikor ezt Éva meghallotta azonnal rohant Olivérhez, hogy elpletykálja neki. Olivér dühösen kifutott a nyugiszobából, hogy tisztázza a történteket és újra bocsánatot kérjen legjobb barátjától. Alekosz nyeremény pezsgője nem kis bonyodalmakat okozott a Villában, mert még Jerzy és Gigi is összekapott a nedű miatt.

A párbaj előtti nap, a kampányra való készülődésről szól. Így volt ez tegnap is, és emlékképeket készítettek egymásról. Egyszóval elég fárasztó napot tudhattak maguk mögött a Villalakók, ami után Zsófi nem vágyott másra, mint az ágyára és hogy egy nagyot aludhasson. A Villalakók azonban nem voltak Zsófira tekintettel, így a szőke lány kivonult a nyugiszobába. Anikó ezt zokon vette, mert Zsófival akarta tölteni a párbaj előtti estét. Bánatát Szandikával osztotta meg.

Ki a kedvenced?

 

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr992624093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása