Feltörték a Facebook főnök profilját!

2011.01.29. 16:01 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A TechCrunch szúrta ki a kínos esetet: a jelek szerint valaki feltörte a Facebookot alapító Mark Zuckerberg profilját és egy, a site-ról szóló filmből (Social Network - A közösségi háló) vett idézetet adott Cukorsüveg úr szájába.

 

„Kezdődjék a hackelés! Ha a Facebooknak pénzre van szüksége, akkor a bankok helyet miért ne kérhetnénk a felhasználókat, hogy fektessenek az oldalba? Miért ne csinálhatnánk a facebookból „közösségi bizniszt" úgy, ahogy a Nobel békedíjas Muhammad Yunus is elképzelte? http://bit.ly/fs6rT3 Mit gondoltok?"

A profilt és a bejegyzést is eltávolították azóta, de az alatt a rövid idő alatt, míg kint volt, természetesen számos képernyőmentés készült, így a kínos eset fennmarad az utókor számára. Az önironikus bejegyzés viszont szemmel láthatóan elnyerte a rajongók tetszését: az üzenetet 1800-an lájkolták, és 500-an szóltak hozzá, mielőtt eltűnt volna. A Facebook egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Mit szólsz hozzá?

 

Hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr932623335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása