Való Világ 4: Szandika meg akart szökni a ValóVilágból!

2011.01.28. 19:16 www.hirbase.blog.hu | 1 hozzászólás

Hajtóvadászattal zárult a villalakók kinti programja, mivel Szandika ismét kiborult, és megpróbált megszökni a lovardából.

Szandika (20), Éva (27), Anikó (22), és Jerzy (22) jutalomból mehetett el lovagolni, miután sikerült teljesíteniük a nézők által megszabott kétszáz kilométeres Tour de Villát, vagyis a bicikliversenyt. Szandika felült a lóra, vágtázni kezdett, de valószínűleg a bizonyítási kényszer hatása miatt, nem tudta uralni a lovat, aki ledobta őt.

Szandit a kudarca annyira elkeserítette, hogy amint felpattant, minden erejét összeszedve szaladni kezdett a többiek elől, valószínűleg annyira szégyellte magát, hogy nem mert a szemükbe nézni. Persze a nyomába eredtek, így lett a lovaglós programból egy Szandika hajtóvadászat - értesült a Blikk. Jerzynek végül csak sikerült rávennie a plasztikcicát, hogy ne rohanjon ki a világból, de őt annyira megviselték a történtek, hogy a villában újra kiborult, egy plédet húzott a fejére és úgy zokogott egész este.

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr702621595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2011.02.18. 13:15:10

Ha belehal, regisztrálom Darwin-díjra. (Annak ugyanis egy kitétele, hogy az elhunyt az emberi fajnak nagy szolgálatot tegyen azzal, hogy nem szaporodik.)

süti beállítások módosítása