Való Világ 4: Gigit kórházba kellett szállítani!

2011.01.28. 09:46 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A mosolygós Rácz huginak szúró érzés támadt a hasában, amiről a villa orvosa nem tudta pontosan eldönteni és kitapintani, hogy mi okozhatja. A lányt kénytelenek voltak kórházba szállítani, és egy sebésznek megmutatni. A gerlepár, Gigi és Jerzy búcsúzáskor ismét szabályt szegett, ami további szankciókkal fog járni.
 

A spórolás hete

Egy hétre "elzárták a csapot" a villalakóknak, és napi 500 "villa-dellából" kell közösen megélniük. Az italokon és ételeken kívül a jakuzzi és a szauna használata is pénzbe kerül, amiből újabb konfrontáció alakult ki. Ugyanis nem mindenki használja a luxushelyiségeket, s ez sokaknak szúrja a szemét, hogy azért az összegért akár több élelmiszert is vehetnének.

 

Villa-rulett

A keréken Alekosz és Zsófi arca található, a szoknyapecér hozhat nyereséget, a naiv Szöszi veszteséget. A pörgetés 218 delláért ment, és elvesztették. A "szenvedélybetegek" feltették a maradék 200 játékpénzt, és láss csodát, ismét deficit. Időközben a görög amorózó lett a kincstár elnöke, ami nem okozott fennakadást, bár Zsófi arcából talán kicsit lejjebb vett.

 

"Tour de Villa"

Újabb kihívás várt a luxusvilla "foglyaira". Egy megadott időn belül 200 km-t kellett tekerniük a szobakerékpáron. Amennyiben sikerül véghez vinni a feladatot, lehetőségük lesz friss levegőt szívni házon kívül is, részt vehetnek lovagláson vagy gokartozáson. A görög csődör, Alekosz oltárit alakított ismét, úgy tekert, mintha nyugdíjasklubban lenne. Ő inkább vidáman csajozott, ki másra, mint a törtető Évára pazarolta az energiáit. A pedáns doki, azaz Lázár László úgy pörgött, mint egy búgócsiga. Egy s más villatárs példát vehetett volna a "ruszki katonáról". A fekete démon, Anikó 2 perc után rosszul lett, és Béci karjaiban esett össze. Nem érezte a lábát, az ijedtségtől és a szégyentől kicsit megitatta az egereket.

Végül a villa léhűtője aratta le a babérokat a "Tour De Villa" feladatban, Alekino tekert be a célba. Ezzel a programmal a villa atmoszférája csitult, sikerült kissé összekovácsolni a csapatot, aminek valljuk be, épp itt volt az ideje.

 

Gigit kórházba kellett szállítani

A testvérpár női tagján a villa orvosa sem tudott segíteni, muszáj volt kórházba szállítani, és sebész kezébe adni. A turbékoló pár ebben a nehéz pillanatban nem bírta tartani a 2 méter távolságot, és ismét szabályt szegtek, pedig sajnos semmi alól nincs kibúvó. Jerzy nagyon aggódik kedveséért, képtelen elviselni, hogy a szerelme kórházban van, és nem tud rajta segíteni. A szépfiú megzuhant, a többiektől annyit kért, hogy nézzék levegőnek. Balázs az adás után közölte, hogy a "művésznő" ismét erősíti a villalakók táborát, és szerencsére semmi komoly baja nincs.

 

Olivér alvászavaros

Elpattant a húr a falkavezérben, amikor is barátai - Alek, Szandika, Éva - a sötétben hangosan diskuráltak, és felszólításra sem hagyták abba, sőt a tirádákat zengő görög még jobban ingerelte visszaszólásaival. A vagány srác alvászavarral küzd így is a villán belül, és nem veszi jó néven a triótól, hogy érdektelenek vele szemben.

 

Mit szólsz hozzá?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr52619996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása