Szandika átverte a VV pszichológusát!

2011.01.26. 15:29 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Elhallgatta a válogatáson, hogy gyakran, 2-3 hetente vannak dührohamai.
 

BUDAPEST - Kijátszotta az RTL Klub pszichológiai vizsgálatát Szandika (20), amikor eltitkolta dühkitöréseit az orvos elől. Ezzel nemcsak önmagát hozta nehéz és veszélyes helyzetbe, játékostársainak se könnyű, hiszen ha egy újabb dühroham törne a lányra, az igencsak megviselné a többieket.

A ValóVilág játékosai szigorú pszichológiai vizsgálaton estek át, mielőtt bekerültek volna az esélyesek csapatába, hiszen a csatornának fel kellett mérnie, képesek lesznek-e a játékosok elviselni a bezártságot, a felmerülő stresszhelyzeteket. Kitöltöttek egy pszichológiai tesztet, és részt vettek egy elbeszélgetésen; Szandika azonban egyetlen szóval sem említette, hogy korábban többször volt már példa olyan dühkitörésre, amit a párbaj után láthattak a nézők.

Szandikát alig bírták lefogni a társai  - képgaléria a kiborulásról

Lakótársa, Sanyi azonban meg sem lepődött Szandika viselkedésén, elmondása szerint ugyanis viszonylag gyakran kerül ilyen állapotba.

– Szandi elég sokszor hisztizik, két-három hetente valami bekattan nála, nem tud mit kezdeni magával, csak a földön fetrengve sír. Arra még nem került sor, hogy orvost kellett volna hívni hozzá, általában sikerült megnyugtatni. Nem tudom, mi váltja ki belőle ezt, de ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, az iszonyatosan fel tudja dühíteni. Ráadásul még hergeli is magát – mondta a Blikknek Sándor, aki, ismerve Szandikát, állítja, valószínűleg szüksége volt már arra a tablettára.

Bár a nézők számára úgy tűnhet, hogy Szandika már sokkal jobban érzi magát, a villa pszichológusa továbbra is szemmel tartja a lányt. A látszat ugyanis csalóka, a villa plasztikcicája a nyugtatók hatására összeszedte magát, de nem lehet előre tudni, hogy egy esetleges stresszhelyzet mikor vált ki egy újabb rohamot.

– Egyáltalán nem árt neki egy kis nyugtató, de nem gondolom, hogy aggódni kellene érte. Látva a képeket egy kicsit én is megijedtem. Lehet, hogy a bezártság miatt most jobban el volt keseredve, de ő pontosan tudja, mit vállalt. Tény, hogy vannak hisztirohamai, de ő ilyen. Azt, hogy ennyire kőkeményen be tud rágni, az édesapjától örökölte, nagyon akaratos egyéniség – magyarázta Sándor.

Szandika viselkedését jelenleg is szakemberek figyelik. Ha ők úgy döntenek, hogy Szandinak saját egészsége érdekében el kell hagynia a villát, akkor természetesen az RTL Klub felmenti a további játék alól, és hazaküldi a lányt.

Sanyi, Szandika lakótársa nem volt
meglepve a történteken

 

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr62615529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása