Figyelem! Karácsonyra érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 3!

2011.01.26. 18:43 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Call of Duty (CoD) sorozat rajongói már ma tudhatják, hogy mit fognak kérni idén karácsonyra - a nagysikerű katonai stratégiai-akció játéksorozat következő része ugyanis éppen időben fog érkezni a fenyős ünnep alá. Legalábbis ezt állítja a L.A. Times egy a napokban megjelent cikke, amely szerint Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3) is a korábbi részeknél megszokott ütemet követve kerül majd kiadásra.

A játékot ugyanaz az Inifinity Ward stúdió fogja készíteni, amely már a Modern Warfare előző, második részét is jegyzi. Ugyanakkor a fejlesztésbe az Sledgehammder Games, valamint Raven Software is be fog szállni, akik az MW3 egy- ill. többjátékos üzemmódján fognak dolgozni. A Raven kezemunkája egyébként már a Call of Duty: Black Ops-ban is benne volt, de ők készítették anno a Quake 4-et, valamint az X-Men és Star Wars franchise az elmúlt évtizedben megjelent több játékát is.

Az még nem egyértelmű, hogy az idén novemberben piacra kerülő Call of Duty: Modern Warfare 3 pontosan hol és mikor is fog játszódni, de korábban pletyka szintjén felmerült, hogy a Call of Duty 4 - az első Modern Warfare - egy előzményrészét fogja képezni, egy vélhetően képzeletbeli konfliktushelyzetet feldolgozva.

Várod már?

 

pcforum



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr222616193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása