Szandika összeomlott, görcsösen zokogott!

2011.01.25. 15:53 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szandika a szombati kiválasztást követően vissza-visszatérő görcsös zokogásban tört ki. A többiek hiába próbálták vigasztalni. Azóta a VV4 plasztikcicájának minden lépését pszichológus figyeli. 

Szandika sírógörcsöt kapott

László, Béci, Gigi, Zsófika, Anikó és Jerzy elszántan alakítottak hatosfogatot, miszerint  tűzön-vizen át harcolnak egymásért, ám ez nem várt reakciókat váltott ki a többiekből. A villa nagymackója háborúba hívta a négyes klikket, amit a törtető Éva, a felpumpált szájú Szandika, a vagány Oli és a görög amorózó Alekosz alkot. A "ruszki katona", alias Lázár László kijelentette, hogy "kivégeznek" mindenkit. Ezzel a szándékkal hadat üzent az ellenfélnek, amitől Szandika padlót fogott - egy idő után teljesen kiborult a villabéli körülményektől, és fájdalmas sírógörcsöt kapott. Dobsi Adrienn, a műsor satófőnöke a Borsnak elmondta, hogy ha Szandika úgy dönt, hogy elhagyja a játékot, természetesen távozhat.

 

Zsófi újabb hisztije


A tapasztalatlan Szöszi úgy tűnik, bal lábbal kelt fel, ugyanis reggel a nyertes és a harcos szó is egyaránt bántotta a fülét, sőt mindenki tudomására adta, hogy nem szeretne minden pillanatban a párbajról csevegni. Hozta a tőle megszokott formát, mindenkit lekezelt, és kiabált. Az ügy kapcsán a testvérpár fiú tagjával, Bécivel keveredett említésre méltó szóvitába, aki szerint az álszent szőke szépség ugyanúgy feladta, mint a tordasi lány, Ildikó. A naiv gyermeklelkű lánynak furcsa stílusa van, többek szerint, ha így folytatja, egyedül fog maradni.

 

Jerzy kilépett a hatosfogatból

A szépfiú a villa fekete szépségével, Anikóval való konfliktusa miatt nem érzi, hogy helye lenne a csapatban, illetve azt is felhozta mentségül, hogy az okostojás Alekino közelebb áll hozzá, mint az álszent kicsi lány, Zsófi. A falka tagjainak csalódást okozott ezzel a lépésével, mert ők furcsállták, hogy amikor a chippendale táncos kiválasztáskor a veszélyzónában volt, akkor habozás nélkül csatlakozott, miután megszületett Alek döntése, akkor kifarolt az egységből. A másik oldal játékosainak szemében egyértelműen nagyot nőtt. Pedig valójában nagy játékos az izompacsirta, mindenhol azt mondja, amit hallani akarnak.

 

Éva nem bírja a kritikát

Eljött az idő, hogy az elnöki beszédeket megszégyenítő Alekosz monológját is parodizálják. Szandikával összebújva nézhette végig a videókat a villa rendíthetetlen hódítója. Tetszett nekik, jókat kacagtak, bár a szőke lánynak egy s más szúrta a szemét, és azt pont az illetékesnek, azaz Évának mondta el. A sztori lényege, hogy egy bábun ábrázolták a lányt, és a karikás szemeit jelentősen kiemelték, ami a törtető békéscsabai lánynak igen fájt, s nem meglepő módon kikelt magából.

 

Mit szólsz hozzá? Ki a kedvenced?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr732612553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása