Készül a Mátrix 4. és 5. része?!

2011.01.24. 16:24 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Keanu Reeves Londonban, diákok előtt elmondta, hogy a Wachowski-tetsvérek már tervezik a Mátrix negyedik és ötödik részét, sőt, már azt is tudják, hogy mi fog történni a filmekben, hiszen leadták a vonatkozó treatmenteket.

Az AintItCoolNews adott hírt arról egy olvasói levél alapján, hogy megvalósulhat a Mátrix negyedik és ötödik része. Az információforrás nem más, mint Keanu Reeves, aki egy londoni iskolában vendégeskedett, ahol válaszolt is a diákok kérdéseire, s többek között beszélt arról a 47 roninról, melyet nemsokára Budapesten kezd el forgatni, valamint a Bill és Ted-sorozat tervezett harmadik epizódját is szóba hozta.


A nagy meglepetés ezután következett, hiszen egy, a Mátrix-filmekre vonatkozó kérdésre azt felelte a színész, hogy találkozott a trilógiát rendező Wachowski-duóval, akik közölték vele, hogy elkészítették a Mátrix további két részének, azaz Neo további kalandjainak treatmentjét, vagyis pár oldalas cselekményvázlatát, mely alapján a stúdiók a zöld lámpa megadásáról dönthetnek. Reeves elmondása szerint a rendezők még James Cameronnal is összefutottak azügyben, hogy a 3D-s filmezés előnyeiről és hátrányairól beszéljenek. Hogy mi az igazság a hírből, remélhetőleg mihamarabb ki fog derülni.

Mit szólsz hozzá?

 

SG

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr752610063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása