Harcok a villában!

2011.01.23. 20:23 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Túl vagyunk a ValóVilág4 negyedik Kihívásán. A Villában azonban folyton történik valami: Olivér továbbra is manipulálja a társaságot, miközben a hierarchia még mindig a feje tetején áll.
 

Alekosz a tegnap esti Kihíváson ismét bebizonyította fantasztikus szónok, jól megtervezett beszédével sikerült ugyanis mindenkit megtévesztenie. A remek produkciót azonban komoly stratégiai előkészületek előzték meg. Az elbizonytalanító gépezet már reggel beindult, a tréfa ötletgazdája Olivér volt, de Éva sem maradt ki a játékból: egy- egy elejtett mondattal sokkolták a többieket.

A folytatásban tárgyalóteremmé változott a Villa nappalija: a lakóknak egy bírósági eljárást kellett eljátszaniuk, ahol a vádlott Alekosz volt. Így végre lehetőséget kaptak sérelmeik elmondására azok is, akik a szerdai Kiválasztáson jelet tettek a Villa okostojására. A bíró szerepét Éva töltötte be, természetesen nem is lepődött meg senki, amikor a Törtető lány Gigit javasolta Alekosznak párbajtársnak.

A szünet után Zsófi lett a főszereplő: feje tetejére állt ugyanis a Villa hierarchia, ennek köszönhetően a szőke Naiva lett a Királynő. Zsófi a hatalom csapdájába esett, hiszen előléptetése óta csak az észt osztja, ugráltatja a többieket, de legfőképpen Évát. Egy biztos: a Törtető lány méltósággal viseli a kialakult helyzetet, kitartásához sok erőt kap Villabeli barátaitól.

Éváék csapata tehát összetart a szolgasorban is. Ám a másik oldalnak is felnyílt a szeme: rájöttek, hogy sokkal erősebbek lehetnek, ha ők is összefognak. Ezért aztán Laci, Béci, Gigi, Jerzy, Zsófi és Anikó megalakították a saját klikkjüket. A céljuk rövid és konkrét: Ők hatan, Olivérék négyese ellen.

Mit szólsz hozzá?

 

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr942608226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása