Sacha Baron Cohen Szaddám Huszein regényéből készít komédiát!

2011.01.22. 13:56 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A sokak által még mindig csak Boratként (vagy Brunoként, vagy Ali G-ként) ismert Sacha Baron Cohen idén Martin Scorsese új filmjében fog szerepelni, jövőre pedig egy kőkemény diktátort fog alakítani.

A Paramount Pictures tegnap jelentette be, hogy Sacha Baron Cohen új komédiája, The Dictator kiemeltnek számító májusi premierdátumot kapott, a Boratot és Brunót is rendező Larry Charles filmjét 2012. május 11-én fogják bemutatni Amerikában. Ezzel pedig betelni látszik jövő év májusa, hiszen eddig 11-e volt csak üres. Május 4-én a The Avengers, 18-án a Madagaszkár 3 és a Battleship, 25-én pedig a Men In Black 3 kerül bemutatásra.

A The Dicktator című komédiáról annyit lehet tudni, hogy Szaddám Huszein Zabibah and The King című romantikus sikerkönyve alapján készül, a története pedig egy diktátorról szól, aki életét kockázatva próbálja elérni, hogy a demokrácia sose valósulhasson meg szeretett országában. Sacha Baron Cohen hatalmas népszerűsége ellenére viszonylag kevés amerikai mozifilmben szerepelt. Legnagyobb sikere a Borat volt, mely világszerte 262 millió dollár bevételt termelt, de a 2009-es Bruno 139 milliója miatt sem kell szégyenkeznie. E főszerepek mellett az elmúlt években a Sweeney Toddban és a Taplógázban láthattuk az angol színészt.


Megnéznéd a filmet?

 

SG



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr732604967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása