Friss! VV4: Alekosz megizzasztotta Jerzyt, de Zsófira tette a kendőt!

2011.01.22. 21:13 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Az esélyesek között szerepelt Gigi, Laci és Zsófi, de Jerzyre és Bécire is gondolt korábban a Kiválasztott.

Szandika és Olivér játékos harca teljesen kiverte a biztosítékot Lacinál, aki ígéri, hogy most meg fogják ismerni az igazi Lázár Lászlót, mert elkezdődik a pszichés terror. Így hiába volt rendhagyó, jókedvű ébredés Éliás Juniorral, a morgás és az elégedetlenség Laci részéről megmaradt. Gombi boldog volt, amiért Junior neki szánta Jól vagyok című dalát – nem véletlenül, hiszen ezt énekelgeti beköltözése óta – de Laci ezért is meggyanúsította, hogy taktikázik és showműsorával bedolgozza magát a döntőbe. „Kár, hogy nem hagytuk kimenni, amikor akart” – mondta a felbosszantott hústorony, szerinte lelki krízise idején ők megfogták a kezét Gombinak, most pedig hátba támadja őket.

Forrongásához Béci is csatlakozott, aki szintén igazságtalannak gondolja, hogy az érzékeny emberek előnyhöz jutnak, mert a nézők megsajnálják őket. A morgás egészen a reggeli tornáig tartott, amit az udvaron kellett elvégezniük. A torna után viszont elindult a „forradalom”, Gigi nem volt hajlandó felvenni a számát azért, mert Évát nem büntették meg a szabályszegésért. A lakókat levélben tájékoztatták róla, hogy Béci és Olivér döntsön a büntetésről, hiszen ők az uralkodók, a végső szót pedig az egyes számú Béci mondhatja ki. Béci úgy döntött, hogy megvonja a meleg vizet mindenkitől. Ezzel a büntetéssel viszont több embert is felbőszített. Zsófi szólt vissza neki először, de Olivér is bosszút esküdött. Laci közben kérlelhetetlenül provokálta a társait.

Alekosznak mindenki tippeket ad, hogy kit vigyen párbajozni, Laci és Zsófi pedig addig-addig licitált egymásra, hogy ki esélyesebb kettejük közül, míg hangos szóváltásba keveredtek. Mindketten menni akarnak. Alekosz is az esélyesek között tartja őket, de Gigiben is gondolkodik. Gigi szerint viszont Lacit nem meri kivinni, mert fél tőle, a begőzölt katona viszont úgy véli, a lányoktól jobban retteg az Okostojás. Zsófi meg van győződve róla, hogy meg tudja keseríteni Alekosz életét, „végzetes” csapást mér majd rá, mint a Kill Billben Uma Thurman.

Úgy tűnik, mindenki felerősödött a Villában. Laci és Zsófi után Jerzy pöccent be Alekoszra, amiért művésznőnek és színésznőnek szólítja Gigit. A Szépfiú – burkoltan – verést is ígért az Okostojásnak, de utána inkább azon az állásponton maradt, hogy nem süllyed le a szintjére. Gigi csitította a szerelmét, közben pedig Alekosz Olivérnek pendítette meg, hogy talán Jerzyt viszi ki párbajozni. Alekosz odament Jerzyhez, és megkérdezte tőle, miért jutott idáig a korábban jó kapcsolatuk, hogy verekedéssel fenyegeti? És egyébként is, ő azért szólítja színésznőnek Gigit, mert úgy tudja, az akar lenni és ezt a jelzőt dicséretnek szánta, mert Giginek annyira „művészi” a kisugárzása és a viselkedése.

A lakók ismét jelmezekbe öltöztek, de ezúttal más korból. Az uralkodóknak is meg kellett küzdeniük egymással, eszperente nyelven írtak beszédet, de Béci nem értette a feladatot és más magánhangzókat is felhasznált az „e”-n kívül. Olivér viszont frappáns beszédet írt és megfelelt a szabályoknak. A következő körben szoborversenyben kellett helyt állniuk, de Anikó megtörte Olivért szexuális jellegű közeledésével. Mivel az állás döntetlen maradt, az utolsó körben szkanderverseny döntött, amit Béci nyert. De uralkodása nem tartott sokáig.

A nézők döntése alapján a hierarchia rendszer megfordult, így Zsófi királynő lett, Béci és Olivér viszont nem örült. Éva járt a legjobban, ő hatos számával maradt a helyén, a középosztályban. Zsófi megszédült a hirtelen jött hatalomtól, azonnal parancsokat osztott, Bécit is megbüntette a meleg víz elvonásáért. Olivér állítása szerint tudta, hogy ez be fog következni, mert a mérlegnek helyre kell állnia.

Stohl András bejelentkezett a Villába és közölte, hogy hamarosan Alekosznak döntenie kell, kit visz ki párbajozni. Az Okostojás a riportszobában bevallotta Stohl Andrásnak, hogy fél a párbajtól, mert nem szeretne kiköltözni a Villából. Barátja, Olivér szerint várható volt Alekosz kiválasztása, és azt is tudta, kik fognak jelet tenni rá. Szandika szerint Alekosz nem igazán befolyásolható a döntésében. Zsófit is megszólította a műsorvezető, aki saját bevallása szerint semmit nem érez Alekosz iránt, számára semleges, ehhez képest viszont hevesen kampányol azért, hogy őt vigye ki párbajozni és magabiztosan áll hozzá az esetleges végeredményhez, kint akarja hagyni. Laci is nagyon vágyik a Párbajra, és bár a „Főpárbajt” Olivérrel vívná meg, Alekoszt is ugyanolyan komolyan venné.

Eljött az idő, hogy Alekosz kihívjon valakit. Miután minden lakónak elmondta a véleményét, utolsónak hagyva Jerzyt, akinek majdnem csuklójára tette a zöld kendőt, de utolsó mondatával felfedte igazi szándékát és Zsófira tette a kendőt. Egy hét múlva kiderül, ki térhet vissza a Párbajról!

Kinek szurkolsz?

 

valovilag


 Fontos információk!

 

Üdv!

3 fontos információ az oldalal kapcsolatban!

1: Ez inkább kérés: Ha gyakran látogatod a hírbázist, akkor kérlek írd meg kommentben, hogy milyen hírek legyenek legfőképp közölve, és mi az amit másképp szeretnél az oldal működésében.

2: Az oldal hivatalos Facebook rajongói oldala ezen a inken érhető el:

http://www.facebook.com/#!/pages/Hirbase/159478694093273

Lájkold ha tetszik-bejön az oldal, és néha érdemes is megtekinteni, az oldallal kapcsolatos hírek+érdekességek miatt...

3: Az oldal Email címe: hirbase@freemail.hu

Erre a címre írj, ha találtál egy olyan hírt, amelyet érdemes közölni másokkal is, vagy írj ha csak kérdezni szeretnél, információt akarsz szerezni az oldallal kapcsolatban.

Üdvözlettel: hirbase.blog.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr292605753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása