Az új iPhone gomb nélküli lesz?

2011.01.14. 19:14 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Egy friss pletyka szerint az iPhone legújabb kiadásáról eltűnik az egyetlen fizikai gomb, a „Home". Az értesülést arra alapozzák, hogy az iOS 4.3-as bétája szerint új multitouch-mozdulatok kerülnek a szoftverbe.

Ilyenek a „kezdőképernyőhöz csippentés" a „multitask tálca felfedése simítással" a „simítás jobbra/balra az alkalmazások közötti váltáshoz" és hasonlók. Ez jelentős hatással lehet az új iPhone külsejére is, hiszen a gomb hiányában jóval nagyobb lehet a kijelző. Állítólag az Apple dolgozói már tesztelik is a gombnélküli változatot.

Sőt, az értesülések szerint nem csak az iPhone 5 nélkülözi majd az eddig megszokott kerek gombot, hanem az új iPad is, így az Apple két legjobban fogyó termékén nem lesz egyetlen fizikai navigációs gomb sem. Nos - szintén pletykák szerint - a második generációs iPad heteken belül debütál, így a kérdésre hamarosan választ kapunk.

Mit szólsz hozzá?

 

hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr352584111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása