Új sorozat indul direkt Hannah Montana-fanoknak!

2011.01.13. 17:07 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Miley Cyrus kiöregedett és megvadult (megszelídíthetetlenül), Hannah Montana nyugdíjba vonult... ezért a Disney újra szül.

A Hannah Montana sikerén felbuzdulva, új zenés-táncos sorozatot tűz képernyőre a Disney Csatorna, „Indul a Risza!” címmel. A sorozat sok mindenben hasonlít a tinik körében annyira népszerű Hannah Montánához, hiszen az új show is a zenéről és a tini álmokról, problémákról szól. Az új sorozat premierje január 29-én, szombaton lesz a csatornán, 10:30-kor.

A sorozat két főszereplője a 12 éves Bella Thorne és a 13 éves Zendaya, két igazán életrevaló karaktert elevenítenek meg a képernyőn: a két elválaszthatatlan barátnőt, CeCe Jones-t és Raquel „Rocky" Blue-t. A lányok arról álmodoznak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd. Hála régi – és igen jó kapcsolatokkal rendelkező – barátjuknak, Deuce-nak, ez az álmuk valóra is válik, amikor háttértáncosként bekerülnek a legnépszerűbb táncos tiniműsorba, az „Indul a Risza! Chicago!”-ba.

 Miközben a lányok megtanulják az új táncstílusokat, megismerkednek a kulisszák mögötti furcsa világgal is. Felveszik a harcot riválisaikkal, Guntherrel és Tinkával, és megpróbálják megtalálni a helyüket a suliban; ezernyi érdekes kalandot élnek át, amelyek közül nem egy még a barátságukat is próbára teszi.

 „Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a Hannah Montana rajongóknak a sorozat. Szerintem mindenki lát majd valami ismerőset minden szereplőben, a sorozat pedig vicces, pörgős és vidám. Olyan film, amit az egész család együtt tud nézni, mégis, úgy felpörget, hogy együtt fogsz táncolni velünk a képernyő előtt. Nagyon szuper! Majd meglátod!”

– mondta Zendaya, a sorozat egyik főszereplője.

Befuthat a sorozat? Nézted a Hannah Montana-t?

 

Neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr812581527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása