Veréssel fenyegeti Alekoszt a féltékeny barát!

2011.01.12. 19:52 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Ádám állítja: ha nem a villában lennének, már rég nekiment volna a nyomuló Alekosznak.
 

BUDAPEST ‒ Legszívesebben megütné Alekoszt (32) Éva (27) kedvese, Ádám. A fiú tehetetlenül nézi otthon a televízió-képernyő előtt, ahogy barátnőjére nap mint nap rámászik a villa okostojása, ő pedig nem tehet ellene semmit.

– Ha ez nem a ValóVilla falai között történne, már rég megálljt parancsoltam volna neki. Éva teljesen védtelen, még a fiúk sem merik megvédeni őt attól a perverz, aberrált Alekosztól. De én szívesen szétverném a fejét! – mondta felháborodottan a Blikknek Ádám, aki korábban már nemegyszer megvédte barátnőjét az Alekoszhoz hasonló figuráktól.

Szerelem Ádám csókkal búcsúzott Évától a beszavazóshow után. A fiú vár a törtető lányra

– Előfordult már, hogy valaki zaklatta, Éva egy ideig tűrte, de aztán szólt nekem. Eleinte megpróbáltam szép szóval figyelmeztetni a férfit, végül verekedés lett belőle. Nem mondom, hogy agyonvertük volna egymást, de egy pár jelzésértékű pofon elcsattant, szerintem ilyen helyzetben egy férfinak az a dolga, hogy megvédje a nőket, még akkor is, ha nem a barátnője – jelentette ki Ádám, akit felháborít, hogy a villa férfi tagjai hagyják, hogy Alekosz mindenkire rámásszon. – Sőt Olivér kifejezetten arra buzdítja barátját, hogy ne adja fel, legyen kitartó, és akkor Éva talán hagyja magát. Szarkavaró, gusztustalan embernek tartom.

Nyomul Alekosz a kubai esten leteperte Évát

Az igazság azonban az, hogy könnyen előfordulhat, hogy Olivér igyekezete mégsem fullad kudarcba, hiszen Évának most mindent be kell vetni ahhoz, hogy – ha esetleg ő jön vissza győztesen a párbajból – a következő pár hétben ne kelljen ismét megmérettetnie magát, vagyis jó kapcsolatot alakítson ki a lakók nagy részével. Ugyan eddig tiltakozott az ellen, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön Alekosszal, a kubai est folyamán egyenesen elmenekült a csókja elől, azt azonban már megengedte, hogy a dekoltázsát simogassa. Talán nem kell sok idő, és még jobban elmélyül a kapcsolatuk, hiszen az elmúlt napokban igencsak összemelegedtek. Alekosz mindig, minden körülmények között kiállt Éva mellett. Talán a bezártság és a szeretethiány miatt nyitott az okostojás felé. Ráadásul egy kaland Alekosszal még jól is jöhet neki...

Mit szólsz hozzá?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr152579623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása