VV4: Ildi megtudta, hogy elhagyták!-Videó!

2011.01.11. 16:29 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Évának még a panírozás is komoly kihívás, Alekosz pedig salsakurzust tartott a villában! Íme, napi összefoglalónk!

Éva, a konyhai antitálentum

Ha Ildikó antikarakter, akkor Éva egy gasztro-csőd. Jót akart most az egyszer, főzésre adta a fejét, s még Bécit is meginvitálta egy közös kotyvasztásra. Mint később kiderült, leginkább azért akart társaságban főzni, mert a panírozás is igen komoly kihívást jelent a Törtető lánynak. Az hideg olajba dobálta bele a hússzeleteket, ám sajnos a végeredményről nem láthattunk képsorokat.

Kubai est Alekosszal

A tordasi aerobikoktató végre megmutathatta, mit tud: salsakurzust tartott a villában. A lakók annak rendje és módja szerint felöltöztek a latinos szerkókba, Alekosz és Olivér különösen szexi fekete, köldökig dekoltált nájloncsodában feszített. A látvány felbecsülhetetlen volt. Nem kevésbé Alek tánctudása, mely az alkohol hatására egyre kifinomultabbá vált. A púposság és a hasában pihenő görögdinnye most talán ebben a ruhában és közegben érvényesült a legjobban.

Persze a fülledt latin hangulat magával ragadta a görög amorózót, rá is startolt a lányokra, egyenként, ahogy szokta. A legtöbbet talán Évánál időzött, bókokkal lehelt arcpírt a nagyszájú lány orcájára, majd csókokkal is jutalmazta volna Évát, de ő lemondott róla. Zsófi sem kért Alek puszijaiból, pedig a fiú neki is rendületlenül bókolt: igaz, kicsit sokat füllentett. De ezek kegyes hazugságok voltak. Menekültek Alek elől - ez egy igazán vicces este volt.

Ildikót lapátra tették

Ahogy már értesültünk róla, Ildikó barátja nem várja haza kedvesét, megelégelte Ildi villalétét. Ezt a lány anyukájával közölte, a szerkesztők pedig beküldték neki a Blikk aktuális számát. Ildikó felolvasta, úgy, mintha nem is róla lenne szó, kicsit furcsa volt hallgatni. A végén elpityeredett, de nem a kedvese döntésén, sokkal inkább azon, hogy anyukája minden nap nézi őt. Éva őszintén megölelte a lányt, és egy kemény beszólással meg is nevettette szombati párbajellenfelét.

Kinek szurkolsz?

 

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr282576915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása