Támadj meg egy tanárt nap - a Facebookon hirdetett esemény hatalmas bortányt kavart!

2011.01.10. 15:59 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Mostanság szinte nem telik el olyan nap, hogy ne lehetne hallani olyan esetről, hogy megtámadtak egy tanárt. De hogy erre még buzdítsák is a diákokat? Na ez azért durva...

Hat iskoláslányt - akik csak 12 és 13 évesek! - letartóztattak, miután a Facebookon múlt péntekre megdöbbentő eseményt hirdettek meg. Attack a Teacher Day, vagyis támadj meg egy tanárt nap. Az eseményben két nevadai általános iskola diákjai vettek volna részt.

A szervezők minden diákot arra buzdítottak, hogy valamilyen módon bántsák a tanáraikat. Szóljanak be nekik, sőt durvább esetben okozzanak testi sérelmet. A kommentekből világosan kiderül, mely tanárok voltak a diákok fő célpontjai, ám ami érdekes az az, hogy kitűnő tanulók kezdeményezték a tanárverést, tehát nem egy rossz jegyért való bosszúról volt szó.

Az Attack a Teacher Day létezésére az egyik szülő hívta fel a hatóságok figyelmét, akik a hat szervezőt őrizetbe vették, illetve felvették a kapcsolatot azoknak a diákoknak a szüleivel is, akik elfogadták az eseményre a meghívást.

Szerencsére semmi nem történt egyik iskolában sem, de borzasztó belegondolni, mi lehetett volna, ha senki nem veszi észre, mire készülnek a diákok. Persze, lehet utálni a tanárokat, de soha nem szabad túlzásokba esni.

Mit szólsz hozzá?

 

Neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr882574419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása