Király L. Norbi összetörte Anikó szívét!

2011.01.09. 10:56 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

BUDAPEST – A borospohárban és Alekosznál kereste az enyhülést szerelmi bánatára Anikó, akit Király L. Norbi csúnyán kikosarazott.

A ValóVilág rosszkislánya – mint ahogyan megírtuk – szinte másodpercek alatt habarodott bele az X-Faktor rekedtes hangú bonvivánjába, Király L. Norbiba. Az énekes csak rövid időre látogatott a villalakók közé, ám ez is elég volt Anikónak ahhoz, hogy fellobbanjon benne a szerelem lángja. Norbi ezt fojtotta most el kurtán-furcsán megírt levelével. „Mint ahogyan mondtam is, kialakulóban van egy kapcsolatom, de ha kijössz a villából, szívesen látlak valamelyik fellépésemen" – olvasta be Anikó a kamerába Norbi levelét, miközben könnyeit nyeldeste.

Anikó szívét gyakorlatilag porrá zúzta az elutasítás. Gonosz érzések törtek rá, újra felrémlett benne, hogy csak kihasználják a férfiak. Habár a gondolat sablonosnak tűnhet, Anikónak van alapja rá: a sokak által a villa legjobb nőjének tartott lánynak idáig szinte csak futó kalandja volt, amelyekből pedig mindig ő került ki vesztesen.

– Egy komoly szerelme volt eddig – erősítette meg lapunknak egyik barátja, Nándor. – Azután csak könnyedebb kapcsolatai voltak, valahogy nem találja a szerelmet. Pedig barátai szerint senki nem vágyik úgy a szeretetre, mint ő. Csak olyan közegben érzi jól magát, ahol megkapja a törődést, talán ezért is szeretett bele ilyen hirtelen Norbiba.

– Norbi kezdeményezett, ő tette meg az első lépést, ő csókolta meg szilveszter éjszakáján a villában Anikót – érvelt Nándor. – Ha nem teszi, akkor Anikó sem ragaszkodott volna hozzá ennyire, és nem viselte volna meg így a dolog. Biztos vagyok benne, hogy a bezártság is közrejátszott abban, hogy ennyire összetörte az elutasítás. Ismerősei szerint Anikó szerint feldolgozza, hogy kikosarazták, de biztos, hogy nem él a Norbi által felkínált lehetőséggel, és nem látogatja meg az énekest a fellépésein.

Mit szólsz hozzá? Kinek adsz igazat?

 

Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr612571239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása