Reggeli rosszalkodás és milliók a villában!-videó!

2011.01.08. 14:30 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
A fiúk alaposan megtréfálták Lászlót, majd mindenki szembesült azzal, miért is harcolnak a ValóVilágban.
 
Szerdán megtörtént a ValóVilág 4 harmadik Kiválasztása. Mivel Éva és Ildikó egyaránt 3-3 jelet kapott, ezért Olivérnek kellett döntenie. Ő pedig úgy határozott, hogy Ildi menjen Párbajozni.

Gombi nemrég felhívhatta szerelemét, Picúrt, ettől új erőre kapott. Olyannyira, hogy egy új Gombit ismerhettünk meg. A Szépfiú a Villa Vagányával szövetkezett, hogy megtréfálják Lacit, mogyorókrémmel bekenték a WC-t. Mikor a Doki bement a fürdőszobába, idegesen vette észre, hogy a csésze tiszta "piszok". Kikelt magából, szerinte így nem lehet ott hagyni egy WC-t, mindenképp ki akarta deríteni, ki járt ott előzőleg. A fiúk hangosan derültek a tréfán, Ildi pedig beárulta őket.

A Villalakók Ildin köszörülték nyelvüket, közben a Kiválasztott Törtető Zsófival beszélgetett. Ildi megtudta, miket mondott Alekosz a háta mögött, ezért közölte véleményét az Okostojással.
Végül Zsófi sem úszta meg a többiek számonkérését, főként Alekosz fejtette ki, mit gondol róla.

A Villalakókat emlékeztették, miért is vannak bent a Villában. Beküldték nekik a nyereményautó és nyereményház kulcsát, 12 millió forintot: azt, amit a győztes kap majd meg a játék végén. Mindenki elmondta, mihez kezdene az álomnyereménnyel, és akadt, aki a többiek szerint kicsit álszent dolgokat mondott.

Olivér elérzékenyült, Alekosznak arról beszélt, mennyire nehéz a szerelme nélkül, főleg úgy, hogy közeleg az évfordulójuk.

Jerzy és Gigi továbbra is nehezen türtőztetik magukat... Gigi elárulta Anikónak, hogy nem akar szerelmes lenni, de azt is bevallotta, hogy akár el is tud képzelni valamit a fiúval. Persze fogalma sincs, mit hoz a jövő, ha kimennek a Villából.
Az is kiderült, nem mindenki nézi jó szemmel a turbékoló pár bimbózó kapcsolatát.

Mindeközben persze a Villalakók gondolata a Kiválasztás körül forog, többen is jótanácsokkal látták el a Párbajra készülő Ildikót.
 
Mit szólsz hozzá?

valovilag



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr792569613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása