Több ezren akarnak benne lenni az RTL KLUB tavaszi valóságshow-jában!

2011.01.07. 18:58 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Aaz RTL Klub már a tavaszi szórakoztató produkciójának előkészületein dolgozik. A Csillag születik harmadik évadára december 11-e óta lehet jelentkezni, és máris több ezren küldték el adataikat.

Óriási az érdeklődés a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt. Mindez érthető, hiszen a Csillag születik első két szériájában feltűnt énekesek, táncosok közül többen azóta is a magyar művészvilág elismert tagjai - sőt, a 4 For Dance táncformáció külföldön is karriert futott be. Nem véletlen, hogy a tavasszal induló showműsorra néhány hét alatt több ezren jelentkeztek sms-ben és az interneten. A legidősebb jelentkező 78, míg a legfiatalabb 6 éves.

Eddig Magyarország minden tájáról érkeztek jelentkezések, legtöbben Budapestről küldték el adataikat, de vannak bátor reménységek, akik Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából jelezték, milyen műsorszámmal járulnának a Csillag születik zsűrije elé. Jelentkezni még lehet a www.rtlklub.hu/csillag oldalon, vagy a 06-30-555-55-71-es telefonszámon (a "CSILLAG" szót kell elküldeni).

Jelentkeznél?

 


SG



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr982568100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása