Idehaza is folytatódik Spartacus: Vér és homok!

2011.01.06. 16:37 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Alig két hónappal az amerikai premiert követően itthon is látható lesz a Spartacus: Vér és homok előzménysorozataként elkészített hat részes Spartacus: Gods of The Arena. A szériát természetesen az HBO mutatja be.

Amerikában január 21-én folytatódik a Spartacus: Blood and Sand, azonban a folytatást nem a második évad, hanem egy 6 részes előzménysorozat fogja jelenteni. A Spartacus: Gods of The Arena elkészítésére azért volt szükség, mert a Spartacust alakító Andy Whitfield rákos betegsége miatt pár hónapig nem tudott részt venni a forgatásokon, így a készítők úgy gondolták, hogy felépüléséig kitalálnak egy olyan történetet, melyben csak minimális jelenléte lenne.

Azonban hiába kezdte el tavaly nyáron az edzéseket a főszereplő, hogy formába jöjjön a 2. évad forgatására, betegsége kiújult, s a szükséges jóval agresszívebb kezelés miatt nem folytathatta szereplését a szériában, az amerikai Starz csatorna pedig azóta is keresi az utódját, akivel a tavaly év elején megírt második szezont leforgathatják.

Itthon a sorozatot Spartacus: Vér és homok címmel az HBO mutatta be tavaly, s az előzményeket is a fizetős csatorna fogja elhozni. Batiatus gladiátoriskolájának Spartacus érkezése előtti történetét és felemelkedését alig két hónappal a premiert követően, március 22-én mutatja be a magyar HBO.

Nézted a sorozatot?

SG



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr322565312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása