Jacko boncolása nem kerül képernyőre!

2011.01.04. 19:04 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Egyelőre nem tűzi műsorára a Discovery Channel azt a nagy tiltakozást kiváltó műsort, amelyben a 2009 nyarán elhunyt Michael Jackson boncolását elevenítették volna fel részletekbe menően
 
Mit szólsz hozzá?

A készítők a halottkémi jelentést felhasználva „boncoltak fel" egy mesterséges tetemet, hogy kiderítsék, mi okozhatta valójában a sztár halálát. Az énekes hagyatékának kezelői élesen bírálták a csatornát, ízléstelennek nevezve a műsor ötletét. A tiltakozásoknak engedve a Discovery Channel végül bejelentette, hogy "meghatározatlan időre elhalasztja" a rekonstruált boncolás sugárzását.

Az ügyvédek, John Branca és John McClain üdvözölték a döntést, és bíznak abban, hogy a műsor soha, sehol nem kerül képernyőre. Egyúttal megköszönték a rajongóknak, hogy "hihetetlen indulatot" mutatva tiltakoztak a Discovery csatornánál.

Korábbi levelükben az örökség gondozói úgy fogalmaztak, hogy a műsor megdöbbentően rossz ízlésről tanúskodik, és nincs tekintettel a Jackson család érzéseire. Az ügyvédek a csatorna szemére vetették, hogy kihasználja Michael Jackson halálát, miközben cinikusan megpróbálja elhitetni a közönséggel, hogy az adásnak valamiféle orvosi színvonala lesz.

Különösen megdöbbentőnek találták a Michael Jackson's Autopsy című műsorhoz készített reklámot. Ebben egy boncasztalon fekvő letakart test látható, a lepedő alól azonban kilóg egy kéz, amely az énekes védjegyének számító strasszköves kesztyűbe van bújtatva. John Branca és John McClain betegesnek nevezte az interneten látható képet.

 

Blikk

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr942560654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása