Hoppá: Leonidasz és Zsuzsi randevúzik!

2011.01.03. 18:48 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Nem Anikó (21) az első lány a villában, aki szerelembe esik. A villalakók többsége azzal vádolta meg Zsuzsit (23), hogy csupán a kamerák kedvéért szűrte össze a levet Leonidasszal (20), de úgy tűnik, hogy ez nem így van.

Zsuzsi már a Blikkben tett látogatás alkalmával is kijelentette, odáig van Leonidaszért, annak ellenére is, hogy a fiú ezt egyelőre nem akarja elhinni. Zsuzsi teljesen őszintén vallott érzelmei­ről, bevallotta, hogy a villában töltött pár nap segített neki rájönni, hogy ő is olyan szerelemre vágyik, mint amilyen Leonidasz és barátnője között van.

Úgy tűnik erre az esélye is megvan, a villa bomba nője ugyanis akkor is szívesen ölelgeti Leót, ha nem figyeli minden lépését kamera. Szemfüles fotósunknak sikerült őket lencsevégre kapnia, amint szerelmesen sétálgatnak a villán kívül is.

– Valóban találkoztunk Zsuzsival, és bevallom őszintén, nagyon jó volt újra látni, újra megcsókolni őt. Azt egyelőre nem tudom, hogy mi sülhet ki ebből, de tény, ha együtt vagyunk, jól érezzük magunkat – mondta a Blikknek Leonidasz.

Mit szólsz hozzá?


Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr582558012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása