Elcsattant az első szerelmes csók a villában!-videó!

2011.01.03. 15:56 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Végre megtörtént az, amire mindenki várt: elcsattant Gigi és Jerzy első igazi csókja.

Az első csók

Az esti összefoglalóban megtörtént az, amire hetek óta várnak az álompár rajongói, és ők maguk is: végre elcsattant az első csók, titokban a fürdőszobában. Hosszú hetek óta cicáznak egymással a fiatalok, de eddig még csak a forró ölelésekig és a simogatás-csatákig jutottak. Nem akarták az intim dolgokat a kamerák előtt rendezni. Jerzy viccesen meg is jegyezte Giginek, hogy ilyen alapon simán teljesülhetne náluk a házasság előtt nincs szex teória. Vajon ez a csók felbátorította őket, hogy mást is megengedjenek maguknak?

 

A párbaj

Végetért a VV második párbaja, az eredményen nem lepődtünk meg: Olivér, a villa stratégája legyőzte Kristófot, a "világ leghalványabb élőlényét". Véleményünk szerint sokan inkább Olivér ellen szavazhattak, és nem Kristóf mellett, mert jobban kedvelik a nézők az egyszerűbb, haloványabb, nyugodtabb embereket. (lsd: Milo, Szabolcs) A csatornának sem lett volna jó, ha Oli nem térhet vissza a villába, mivel a legtöbb nevetést és konfliktust is ő generálja. Van is egy olyan sejtésünk, hogy ő lehet a "tégla".
A párbaj nem volt olyan feszült, mint Éva és Leonidasz párbaja, békében ücsörögtek egymás mellett a srácok. Bejátszások, legszebb pillanatok, kortesbeszédek. Alekosz megint nagyot alakított, ha kijön a villából, tuti meg fogja keresni valaki szóvívői állásajánlattal. Érdekes volt, mikor Balázsék megkérdezték, hogy ki kit vár vissza a villába: hiába Olivér lett a kiválasztott, mégis sokkal többen akarták őt, mint Kristófot. Oli nélkül üres lenne a villa, akár mekkora kavarógép.

 

Olivér nyerte a párbajt

Nem fölényesen, de Olivér nyerte a párbajt, így Kristófnak kellett távoznia a Való Világból. Visszatérhet a családjához, a megszokott mindennapokba, de hogy Gina követi-e, azt még nem tudjuk. Az összefoglalóban láthattuk, ahogy feladatul kapták a lakók, hogy bírják jobb belátásra a szőke feleséget, de Kristóf szerint semmi sem állíthatja meg szerelmét. Megy, vagy marad? Ma minden kiderül.

Ki a kedvenced?

Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr142557542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása