Elkapták a zsaruk a ValóVilág Bécijét...

2011.01.01. 20:29 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Rácz Béla igazi telepi srác: rappel, és táncol. Nem véletlen, hogy rapperneve Young-G, azaz fiatal gengszter, együttese pedig az Outlaw Style, vagyis törvényen kívüli stílus. Így az sem meglepő, hogy futott már életében rendőrök elől, de mivel a szentendrei vagányt nem faggathatjuk, amíg a villában van, gyerekkori barátait kérdeztük róla.

– Egy közös haverunk ellopta az apja autóját még iskolás korunkban. Természetesen vele tartottunk. Ám amikor a rendőrök igazoltatni akartak, padlógázt nyomott a srác, és menekülni kezdtünk. Persze elkaptak minket, hazavittek és meg is büntettek – meséli Tamás, a régi barát.

Béci az utcáról a táncba menekült
Fotó:

– Még Zoltán Erika tánciskolájából ismerem. Eleinte félénk kissrác volt, de mivel az utcán nevelkedett, hamar megismerte, hogy mi zajlik az éjszakában. Többször abbahagyta a táncot, s évekre eltűnt, aztán újra meg újra visszatért közénk. Úgy éreztük, hogy a táncba menekül az utcáról. Meg is lett a gyümölcse: 2005-ben közös csapatunk megnyerte az országos hiphop-tánc bajnokságot, majd a második helyig meneteltünk a vb-n – meséli Mady, aki évek óta tanárként alkalmazza Bécit tánciskolájában.

– Béci fizikailag, lelkileg és anyagilag is azóta van egyenesben, mióta visszatért a tánchoz. Ügyesen gazdálkodik, és komoly stúdiót épített otthon, ahol a rapszámait készíti. Népszerű tanár, nehéz is megoldanunk a helyettesítését – teszi hozzá Thüdő, a Jamland tánciskola vezetője.

Ki tudja? Lehet, hogy neki is összejön majd, ami Majkának, és a villaélet után sikeres rapelőadó lesz? Ha nem, a tánc már akkor is bejött neki.

Mit szólsz hozzá? Ki a kedvenc villalakód?

 

borsonline



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr402552930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása