Durva baleset a Másnaposok 2 forgatásán!

2011.01.01. 17:08 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Ahhoz képest, hogy a Másnaposok második részének is komédia lesz a műfaja, ennek a filmnek a forgatásán történt az év egyik legcsúnyább kaszkadőrbalesete. A főszereplők nem voltak jelen a történtekkor.

A Warner Bros. stúdió megerősítette az elmúlt napok sajtóértesüléseit, miszerint szerencsétlen baleset történt a Másnaposok második részének (The Hangover Part II) thaiföldi forgatásán Bangkokban közelében. December 17-én, pénteken egy kaszkadőr sérült meg miközben a filmesek egy országúti jelenetet vettek fel. (A 2nd unit, azaz nem a fő forgató gárda dolgozott ezeken a felvételeken, tehát sem a rendező, sem a főszereplők nem voltak jelen.)

A baleset során egy kaszkadőr vezette autó ütközött egy ugyancsak szakember által irányított teherautóval, azonban ez az ütközés nem volt része a forgatókönyvnek. Leginkább szenvedő félnek a neves ausztrál kaszkadőr, Scott McLean (Mátrix, új Star Wars-trilógia, Szellemlovas) bizonyult, akit a bangkoki orvosok mestersége kómába helyeztek, hogy így segítsék elő felépülését.

2010 negyedik negyedévében ez már legalább a második komoly forgatási baleset, hiszen korábban a Transformers 3 forgatásán történt egy tragikus eset októberben, amikor egy statiszta, a 24 éves Gabriela Cedillo szenvedett maradandó károsodásokat és agysérülést egy akciójelenet készítése közben.

Mit szólsz hozzá?

 

SG

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr622552520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása