Új Való Világ műsort indít az RTL Klub!

2010.12.31. 16:47 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Való Világ 4 nézettsége hétről-hétre javul az RTL Klubon, a csatorna épp ezért úgy határozott, hogy a Cool tévén adott kísérőműsort, a Neked Valót is beilleszti műsorába.

Mint arról már beszámoltunk, a Való Világ 4 a gyengébb kezdés után felvette a kesztyűt a TV2-vel szemben, s a kereskedelmi korosztályban egy idő után elkezdte legyőzni a konkurenciát. 2011-ben úgy próbál a brandre ráerősíteni az RTL, hogy az idén még a Coolon látott Neked Való című VV-kísérőműsort is átveszik, így elégítve ki pár százezer ember napi Való Világ-éhségét.

A Neked Való-ban általában a játékosok családtagjai, ismerősei szoktak megjelenni, hogy a műsorvezetőknek egy-egy interjú keretében meséljenek az általuk ismert bentlakóról - hátha az így nyert információknak köszönhetően egyes nézők is másképp tekintenek a játékosra, akiknek így akár a "valós", nem a tévékamerák előtt mutatott arcát is megismerhetik. A Neked Valót Istenes Bence és Mádai Vivien vezeti az RTL-en is. Kezdés január harmadikán, 16:50-kor.

 

SG



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr992550892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása