Tolvai Reni színésznő lesz?

2010.12.30. 12:10 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

A Megasztár győztese nagy terveket készül megvalósítani: színésznő szeretne lenni.

A tehetségkutató győztese szeptemberben már beiratkozott a nagyváradi zenekonzervatóriumba, ám a Megasztár miatt feladta romániai tanulmányait. A szőkeség szülei azonban nem szeretnék, ha lányuk nem szerezne semmilyen felsőfokú végzettséget, így lelkes támogatói Reni magyarországi tanulmányainak.

"Renit a színészet is nagyon érdekli, ezért a Liszt Ferenc Zeneakadémia mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetem is szóba került. Mivel a lányomnak a fellépések alkalmával színpadi előadóképessége is megmutatkozott, érdemes lenne fejleszteni a tudását. Büszke vagyok Renire, hogy idáig eljutott, és ha színésznő szeretne lenni, hát abban is támogatom"- áradozott Tolvai Gyula a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy Reni a kulisszák mögött már beszélgetett Eszenyi Enikővel a jövő évi felkéréseket illetően.

Reninek azonban kemény felvételiken kell túljutnia, ha valóban hivatásos színésznő szeretne lenni. Hegedűs D. Géza, a Színház- és Filmművészeti Egyetem docense a következőket vallotta arról, hogy ismert emberként milyen esély van bekerülni az egyetemre: ,,Miután nincs televízióm, fogalmam sincs, ki az a Tolvai Renáta, de azt elmondhatom, hogy bárki bekerülhet a hallgatók közé, ha megvan benne az istenadta tehetség. Mélyen tisztelem azokat a fiatalokat, akik a média csillogó világa után visszaülnek az iskolapadba. Hiszen ahhoz, hogy valaki elismert művésszé váljon, mindenekelőtt a szakmát kell megtanulnia." - fejtette ki a Borsnak a színművész. 

Mit szólsz hozzá?

Life

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr202548028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása