!Édesapa lett 94 évesen!

2010.12.30. 17:39 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Haryana - 94 évesen lett először apa egy indiai férfi, ezzel ő a világ legidősebben apává érő férfija. Ramjit Raghav pár éve vette feleségül a negyvenes évei végén járó Shakuntala Devit, aki két hónapja egy kisfiúval ajándékozta meg az aggastyánt.

Ramjit saját bevallása szerint nagyon élvezi az apaságot, és jövőre újabb babával próbálkoznak. A kis Vikramjeet persze mit sem sejt egyelőre apja rekordjáról, neki egyelőre édes mindegy, mennyi idős a kedves papa.

– Sokan mondják, hogy már nem fogom tudni felnevelni a gyerekemet, de én csak akkor halok meg, ha egy fekete kígyó halálra mar, az meg nem valószínű – mondta a férfi egy helyi lapnak. – Jöjjenek csak vissza tíz év múlva, majd meglátják, hogy én itt leszek, és nem is öregszem majd.

A földműveléssel foglalkozó Ramjit hosszú élete és erőteljes férfiassága titkát a napi elfogyasztott három liter tejben és fél kiló mandulában látja.

Mit szólsz ehhez?


Blikk



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr802548716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása