Dráma: VV Olivér holtan találta az édesanyját!

2010.12.29. 17:53 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Kiderült a ValóVilág nagy játékosának szörnyű titka: Olivér kamaszkorában pár napra a Balatonra szökött bátyjával, azonban mire visszaértek, anyjuk már halott volt.

Olivér hiába játszik magabiztosan, könnyeit sokszor nem tudja elrejteni, és előtör belőle az érzékenyebb énje. A stratéga, aki keményebbnek szeretne tűnni, mint amilyen valójában, nagy terhet cipel a vállán. Búcsú nélkül, 16 évesen elszökött ugyanis pár napra a Balatonra, nem is sejtve, hogy milyen tragikus vége lesz a rövid nyaralásuknak. "Mire a kalandos kiruccanásból visszatértek, a testvérek már csak anyjuk kihűlt testét találták meg"- mondta Oli egyik barátja a Borsonline-nak.

Még ma sem beszél szívesen a történtekről Olivér, hiszen nagyon bántja, hogy el sem búcsúzhatott édesanyjától. Ez a szörnyű teher azóta nyomja a vállát, amit csak barátnője odaadó szerelme tud enyhíteni néha. "Olivér tizenhat éves korában elvesztette az édesanyját, ezt azóta sem tudta feldolgozni" - erősítette meg Enikő, a villalakó barátnője. "Édesapjával és testvérével nagyon szoros a kapcsolatuk, én is nagyon jóban vagyok velük, mindennap beszélünk egymással, de a barátok is tartják bennük a lelket. Két éve találkoztunk Olivérrel, azóta sülve-főve együtt vagyunk, négy napnál többet még sosem töltöttünk el egymás nélkül. Nagyon nehéz azt látnom a tévében, hogy szomorú, és nem tudom megvigasztalni" - magyarázta a barátnő.

Mit szólsz hozzá?


Life



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr872546565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása