Friss! Nap híre: Olivér a villában ígérte meg, feleségül veszi barátnőjét!

2010.12.26. 21:41 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
Olivér (32) élete egyik legszebb karácsonyi ajándékát kapta, amikor legnagyobb meglepetésére betoppant a villába barátnője, Enikő, miután csütörtökön a nézők megszavazták, hogy a valóságshow mókamesterét látogathassa meg az egyik családtagja.
 
Kellemes karácsonyi meglepetés. Fotó: Török Attila
 
A nagy karácsonyi ajándékozás alatt a villalakók egy-egy videoüzenetet kaptak a szeretteiktől, ami annyira meghatotta őket, hogy sokuknak még a szava is elakadt.

Leginkább azonban Olivérnek fagyott az arcára a mosoly, sőt szinte kővé dermedt, ugyanis egyedül ő nem kapott üzenetet. Ez láthatóan meg is viselte, de csak addig, amíg ki nem derült a nagy meglepetés.

Olivér és Enikő egy órát kapott kettesben a nyugiszobában, ez idő alatt sírtak, nevettek, ölelkeztek; Olivér pedig megígérte a lánynak, feleségül veszi!

Blikk

És egy komment (Blikk) : Az igéret szép szó..................

Te mit szólsz ehhez?



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr612540711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása