Düki a Bad Boyz tánccsapat oszlopos tagja zenészként is megállja a helyét!

2010.12.26. 14:28 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Düki a Bad Boyz tánccsapat oszlopos tagja zenészként is megállja a helyét. A fiú már 12 éves korától énekel és saját számokat ír, ám mindenki táncosként ismerte meg őt a Csillag születik című műsorból. A vietnami származású fiú első klipjét forgatta le a napokban, SP segítségével. Szerinted befut majd énekesként is?

Mit szólsz hozzá?

Tran Duc Anh alias Düki már jó ideje táncol a Bad Boyz formációban, ám szívesen énekel is. 12 éves kora óta maga írja saját számait. Most eljött az idő szerinte, hogy végre nem csak mozgásával kápráztassa el a rajongóit.

Dükinek haverja SP, azaz Éder Krisztián segít, akinek már jó ideje háttértáncosa is. Az Sp által rendezett klipben látványos jelenetek és 2 táncos is fog majd szerepelni. Dükitől régi művésznevén Bruce Dynamite néven a youtube-on sok saját dalt meg lehet hallgatni a tőle.

Hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr152539937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása