A Jégkorszakos Motkány ismét vicces kisfilm főszereplője lett!-Videó!

2010.12.26. 16:01 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Az elmúlt évek egyik legjobb animációs figurája ismét saját kisfilmet kapott, ezúttal azonban egy mozifilm előtt. Ráadásul a kisfilm eseményei komolyan meg fogják határozni a Jégkorszak 4 eseményeit is.

Scrat, vagy ahogy nálunk ismerik sokan, Motkány, a Jégkorszak-filmsorozat vitathatatlanul legemlékezetesebb figurája, akinek jókora része van a széria sikerességében, hiszen a rá épített előzetesekkel remekül el lehet adni az egyáltalán nem róla szóló filmet, valamint az ő vesszőfutásával A Makkal, az olykor unalmas filmeket is sikerese dobták fel.

Természetes, hogy a kis adagban nagyszerűen fogyasztható karakter megkapta már korábban is saját kisfilmjeit, de a Fox stúdió úgy tűnik, hogy nem akarja, hogy negyedik epizód előtt feledésbe merüljön a Jégkorszak-sorozat. Ezt megakadályozandó mozis rövidfilmet is készített róla Scrat's Continental Crack-Up címmel, melyet 3D-ben lehet Amerikában megtekinteni a december 25-én bemutatásra kerülő Gulliver utazásai előtt. (Ennek a nyúlfarknyi előzetes látható a mellékelt videón.)

Az új sztoriban Motkánynak ismét A Makkal gyűlik meg a baja, csakhogy ezúttal a hadakozásnak az egész világot megváltoztató következménye lesz. Az Ice Age: Contintal Drift című negyedik Jégkorszak-film egyébként 2012. július 13-án kerül a mozikba 3D-ben és történet azon körülmények között folytatódik, amelyet Motkány a rövidfilmben előidéz.

 Mit szólsz hozzá? Szereted a Jégkorszakot?

SG



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr272540097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása