X-faktor! December 22-i koncert! Vol 2.!-Infok és Videó!

2010.12.23. 14:44 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Norbi őrjöngött, Veca lebontotta a falakat

 

Tegnap este az X-Faktor döntősei megtöltötték az Arénát, és fergeteges élő koncerttel köszönték meg a rajongóiktól kapott szavazatok ezreit.

Valódi karácsonyi ajándékkal szolgáltak a tehetségkutató énekesei a közönségnek - az Aréna csordultig megtelt Csaba, Nikolas, Veca és a többi énekes rajongóival. Mi is ott voltunk, és örömmel nyugtáztuk, hogy az előadók nagy része megérdemelten vett részt a műsorban.

Az estét a győztes, Vastag Csaba nyitotta meg a Let me entertain you című Robbie Williams slágerrel - és akárcsak a műsor döntőjében, most is remek hangulatot csinált. Csaba színpadi jelenléte tagadhatatlan, a többi most már nem számít. Ördög Nóra vezette az estét, ahol a mentorok is tiszteletüket tették a közös daluk előadásának erejéig. Élőben is lúdbőrőzhettünk, amikor Nikolas a Halleluját énekelte, és eszméletlen volt hallgatni Janicsák Vecát, aki az I will always love you lírai dallal gyakorlatilag ,,lebontotta" az Aréna falait. Norbi ismét bebizonyította, hogy eszméletlen előadó, Wolf Kati nemkevésbé, aki a nagyszerű énekhangja mellett a közönséggel is remekül bánik. Reméljük, sokat hallunk még róluk.

Minden döntős elénekelte egy-két kedvenc slágerét, voltak közös produkciók, köszönet a stábnak, és persze a könnyes búcsú sem maradt el. Most már kezdenek halkulni a ,,Miért esett ki?", ,,Hiszen neki nincs is hangja!" megjegyzések, és helyüket átveszi a várakozás hangulata. Most már arra várunk, milyen lesz Veca első lemeze, hol nézhetjük meg élőben is a Non Stop együttest, és mikor bulizhatunk végre Nikolas és Csaba első slágereire. Mert sokat hallunk még róluk, az egészen biztos.

Ott voltál? Milyen volt?

Life

 



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr242534782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása