"Hokiznak, és a mellüket mutogatják" - több panasz érkezett a VV4 miatt

2010.12.23. 12:10 www.hirbase.blog.hu | 2 hozzászólás

Számos nézői panasz érkezett már az RTL Klub valóságshow-ja miatt, tudta meg az [origo] a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól. A Kommunikációs Igazgatóság szerint van, aki Stohl András szerepeltetése, más a pornós vagy erotikus múlttal rendelkező lányok magas száma miatt emelt panaszt.

A Való Világ 2010. november 20-ai adására öt panasz érkezett az NMHH-hoz, amelyben a kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezések megsértését kifogásolták a beadványozók, tudta meg az [origo]. Ebben a részben jelent meg Benkő Dániel lantművész meztelenül - igaz, a képet levették egy másodperc után.

A műsor indulása óta nyolc panaszos találta felháborítónak, hogy az a Stohl András vezeti a műsort, aki ellen jelenleg is büntetőeljárás zajlik. A reality decemberi adásaira öt panasz érkezett: voltak, akik szerint a "plasztikcicák" versengése nem volt képernyőre való, más a pornós múlttal bírók és playmate-ek magas száma ellen emeltek kifogást. Egy felháborodott tévéző pedig általános jellegű panasszal élt a műsorral szemben: "Mindennap azt kell nézni, hogy hokiznak, s a mellüket mutogatják este nyolc körül" - írta.

A Médiatanács elrendelte az RTL Klub Való Világ 4. több epizódra kiterjedő hatósági ellenőrzését a médiatörvény kiskorúakra vonatkozó rendelkezéseinek vélhető megsértései miatt. Ha a Médiatanács a vizsgálat elkészülte után törvénysértőnek találja a műsorokat, úgy szankcionálhatja a műsorszolgáltatót a médiatörvény rendelkezéseinek megsértése miatt - közölte az NMHH.

Nézed a műsort?

Origo



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr152534481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdokp 2010.12.23. 21:31:05

igy továb villa lakok csá

www.hirbase.blog.hu 2010.12.23. 21:48:30

@hdokp: Az biztos, hogy ezzel a műsorral sok gond lesz még......

süti beállítások módosítása