Tömegverekedés tört ki Justin Bieber koncertjén-Videó!

2010.12.22. 16:32 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szerintünk elég gagyi dolog kedvenc sztárunk miatt veszekedni - sőt verekedni -, de úgy tűnik, sokan másként éreznek.

Justin Bieber nemrég kénytelen volt abbahagyni koncertjét Pittsburgben, mert őrületes tömegverekedés tört ki a buli kellős közepén, amikor is - kissé meggondolatlan módon - sztárunk a tömegbe dobott egy összeizzadt törülközőt.

A tinilányok természetesen azonnal egymásnak estek, mivel a lány, aki elkapta a rongyot, rögtön hat támadóval kellett, hogy szembenézzen. Persze a fan körmeszakadtáig harcolt az ereklyéért, így Justin kénytelen volt abbahagyni az éneklést, hogy rendet tegyen:

"Nem verekedhettek ilyesmi miatt, ne verekedjetek..."

- majd átvette az irányítást:

"Add oda a törölközőt neki."

Ezek után a 16 éves sztár megpróbálta újrakezdeni Baby című gigaslágerét, de nem bírta folytatni a dalt, mivel újra és újra kitört belőle a röhögés.

Hát, mi nem tudjuk, ez tényleg ilyen vicces-e. Talán inkább félnénk a helyében... ráadásul egy ilyen helyzetben bárki megsérülhet, ugye. 

Mit szólsz hozzá?

 

 

Neon



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr442532768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása