Így ünnepeltek az X-faktor sztárjai

2010.12.21. 16:27 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Vasárnap az ország kihirdette az X-Faktor 2010-es győztesét, Vastag Csabát! A legjobb énekest hatalmas ováció fogadta, versenytársai, a mentorok és több millió ember ünnepelte a dobogós tehetséget. Csaba az eredményhirdetést követően elsőként Ördög Nórának nyilatkozott az After X-ben

- Azon tanakodok, hogy még hány perc mire ez az egész le fog esni nekem, vagy mikor jönnek be, hogy ez a Kész átverés és hat hónapig csak szórakoztak velem – mondta viccelődve Csaba.

Persze nem volt szó semmilyen átverésről, ennyire még a Kész átverés csapata sem kitartó, Csaba egyszerűen nehezen találta a szavakat arra, hogy egy ekkora volumenű tehetségkutató hazai nyertesének választotta meg a közönség. Az ünneplés azonban korántsem ért véget az X-Faktor színpadán, a Cool stúdiójában a teljesség igénye nélkül mindenki összegyűlt, aki számított. Így az After X-ben hatalmas tömeg várta Csabát, egykori versenytársak és mentorok gratuláltak a győztesnek, mindenkinek volt egy kedves szava az énekeshez. Persze ezúttal sem maradtak el a jól megszokott mentori tanácsok, amit amolyan útravalóként kaptak a tehetségek.

Mit szólsz hozzá?

foto: Cool TV

Hotdog



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr462530565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása