Elszámolhatta magát az x-faktoros utazást ígérő becsődölt cég

2010.12.21. 13:01 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Egy nappal az X-Faktor vége után csődöt jelentett az az utazási iroda, amely korábban a műsor győztesének utazását ígérte. Az Aeroviva nevű cég a magyar utazási piac egyik meghatározó szereplője volt, de egy szakmabeli szerint irreális árakat kínált, és ez vezethetett a bukásához. Egyelőre nem tudni, hány utas járt pórul a csőddel, az X-Faktor készítői viszont azt ígérik, hogy a győztes, Vastag Csaba mindenképp utazni fog.

A hétvégén zárult az utóbbi hónapok két legnépszerűbb tévéműsora, az X-Faktor és a Megasztár, a győzteseknek pedig mindkét esetben felajánlottak utazást is nyereményként. Az utak szervezésében a partner az Aeroviva Holidays utazási iroda volt, amely korábban a honlapján is hirdette magát a műsorokkal. "A két adássorozat legjobbjai világjárók lesznek, hiszen az Aeroviva Holidays jóvoltából az egyik értékes fődíj mindkét műsorban egy szenzációs, egzotikus, tengerparti nyaralás lesz" - állt a reklámszövegben, amely most már csak a Google által eltárolt oldalon található meg.

Egy nappal az X-Faktor befejezése után ugyanis az Aeroviva bejelentette megszűnését, és a honlapon is már csak az erről szóló közlemény található meg. A közlemény szerint a cég mindent megtett annak érdekében, hogy ezt a helyzetet elkerülje, de ez a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos nem sikerült. A társaság közli azt is, hogy minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utas sem marad külföldön. Az utazási iroda hétfőn már ki sem nyitott, központi irodahelyiségét lefüggönyözték.

Mit szólsz hozzá?

 

Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr302530093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása