Vastag Csaba nyerte az X-Faktort-bővebben!

2010.12.20. 10:24 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!

Szaloncukor csillogó papírjába csomagolta, picit gejl cukormázzal öntötte nyakon a bejgli és a fenyő illatát árasztó estét az RTL Klub. Az első magyarországi X-Faktor-t Vastag Csaba nyerte, az őszi, végig kiemelkedő nézettség után pedig várhatóan lesz még folytatás, valamikor a Csillag születik harmadik szériája után. Az x-faktorosok legközelebb a Papp László Sportarénában lépnek fel, december 22-én és 23-án, jövőre pedig Prince budapesti koncertje előtt lesznek együtt színpadon.

A karácsonyi hangulatú közös produkció után (amelyen az összes, tizenkettes mezőnybe bejutott előadó és együttes fellépett) Vastag Csaba egy szvinggel nyitott, a Santa Claus Is Coming To Town a mentoroknak is tetszett, noha nehezményezték, hogy a kétszeres párbajgyőztes kihagyott egy sort - ő azzal vágta ki magát, hogy szándékosan tette, hogy a helyszínen lévő lányok énekelhessék azt. Takács Nikolast mentora földön járó angyalként definiálta, karácsonyi lassújától viszont Nagy Feró elszomorodott. Malek Miklós szerint remek fellépés volt, Geszti pedig úgy vélte, hogy baromi unalmas dalt választott, de legalább hitelesen adta elő.

A második körben már korábban előadott dalokkal álltak színpadra a versenyzők, a mentorok továbbra sem szerették volna elrontani a hangulatot, így az sem volt feltűnő, hogy Keresztes Ildikó Nikolas előadása után így lelkendezett: "Egyszerűen tökéletes lettél, köszönöm, hogy veled lehettem hónapokig, iszonyú büszke vagyok rád!"

Örülsz, hogy ő nyert?

Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr452527503

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nagy Megafaktor szavazás 2010.12.20. 13:37:30

Érdekesen alakult ez a két döntő. Érdekesen egyformán. A recept: Harmadik helyről kiesik az, akit addig a közönség kedvenceként a többség végső befutónak várt, hogy aztán a döntőben az utolsó kettő közül az esélytelenebbnek tartott versenyző vigye el ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása