Elhallgatott információk: 4 milliót ér Nikolas szabadsága !

2010.12.20. 14:55 www.hirbase.blog.hu | Szólj hozzá!
BUDAPEST – Profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, valamint érvényes lemezszerződése volt Takács Nikolasnak (24), az X-Faktor finalistájának, amikor jelentkezett  az RTL Klub tehetségkutatójába.
 

A szlovákiai énekes a G-Mega Music Produkcióval dolgozott, Nikolas azonban azzal, hogy jelentkezett az X-Faktorba, alaposan átvágta az őt felkaroló csapatot, akik milliókat öltek abba, hogy a fiú sikereket érjen el. Merthogy az X-Faktor sztárjainak lemezét előre meghatározott kiadó jelentetheti meg, amely még véletlenül sem az, ahová korábban aláírt a szlovákiai sztár. Persze úgy tűnik, a kereskedelmi csatorna sok pénzt remél Takács Nikolasból, így az énekest kivásárolták a megkötött szerződésből.

Úgy tudjuk, a megállapodást maga Nikolas írta alá, ám mivel ő – bevallása szerint – nem rendelkezik akkora összeggel, hogy rendezze a szerződésszegése után felmerült milliós költségeket, vagy a kereskedelmi csatorna, vagy egy menedzsercég fektetett be Nikolas karrierjébe.

Mit szólsz hozzá?


Tovább



A bejegyzés trackback címe:

https://hirbase.blog.hu/api/trackback/id/tr842528007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása